LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Måns Zelmerlöw i tårar efter händelsen med sonen Albert

29 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Måns Zelmerlöw & AlbertS
Nyligen så upplevde Måns Zelmerlöw en händelse med sonen Albert som fick honom att börja gråta.
Nu delar han med sig av den starka händelsen.
Annons
6 saker du nog inte visste om Måns ZelmerlöwBrand logo
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw

Två år har gått sedan Hero-sångaren Måns Zelmerlöw gifte sig med sin stora kärlek Ciara Janson Zelmerlöw, och sedan dess har kärleken bara blivit starkare. Idag lever de ett vanligt familjeliv i England och på sociala medier kan deras följare ofta få en inblick i deras vardag.

Nu berättar Måns om en händelse med sone som fick honom att börja gråta.

Måns Zelmerlöw om att vara bonuspappa till Archie – så är relationen till Ciaras ex

När Måns och Ciara träffades hade hon redan sonen Archie från ett tidigare förhållande och det tog lång tid innan Måns fick en nära relation till honom. I början av deras förhållande var Måns nämligen ute och reste väldigt mycket, och det blev därför inte naturligt att han skulle ses som en extrapappa till sonen. Men när Måns och Ciara fick deras gemensamma son Albert år 2018 förändrades mycket. I 1,5 år var Måns då pappaledig och i samband med det landade han också i rollen som extrapappa för Archie.

Annons

– Från att bara ha varit mammas pojkvän har jag blivit mycket mer av en pappafigur, utan att klampa på hans pappas tår, har han tidigare berättat för Expressen.

Han och Ciaras expojkvän har också en fin relation. För tidningen har han också berättat hur de bor nära varandra och även brukar åka på semestrar tillsammans.

– Han bor en kvart bort. I dag kommer vi extremt bra överens. Jag, Ciara, pojkarna och Archies pappa och hans flickvän åkte på skidsemester till Åre i mars. Vi kan verkligen umgås tillsammans. Det är få förunnat och väldigt roligt och viktigt för Archie.

Måns i tårar efter händelsen med sonen Albert

Idag har tre år gått sedan Måns och Ciaras gemensamma son Albert föddes och Måns har tidigare berättat hur föräldraskapet har förändrat honom som person. På sociala medier brukar han ofta visa upp hur stolt och glad han är över lilla killen, och det som hände nu var inget undantag. På sin stoy lägger han nu upp en bild på när Albet är på fotbollsträning, och synen träffade Måns rakt i hjärtat.

”Gråter bara lite..”, skriver han till bilden på lilla Albert som står med sin boll iklädd matchande fotbollskläder.

Annons