LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Doktor Mikael visar upp Lotta Engberg i kärleksfull video

04 jun, 2021 
Doktor Mikael och Lotta Engberg
Mikael Sandström och Lotta Engberg är minsann kära!
Nu visar Mikael upp Lotta på sociala medier med en gullig och kärleksfull video – som inte tillhör vanligheterna.
”Man får fånga stunderna”, skriver Mikael.
Annons
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssagaBrand logo
Lotta Engberg och Mikael Sandström kärlekssaga

Mikael Sandström, 63, även känd som ”soldoktorn” och Lotta Engberg, 58, fann varandra i fjol efter en flirt i kvällspressen från Lottas sida. Efter offentliga flirten började de ha sms-kontakt för att sedan träffas i verkligheten.

I början av mars tidigare i år flyttade paret till deras gemensamma hus i Göteborg och numera är de sambos och verkar lyckligare än någonsin!

Doktor Mikaels relationsknep med Lotta Engberg

I en tidigare intervju med Hänt avslöjade Mikael hur första tiden i huset har gått och hur det är att vara sambo med Lotta. De båda har nämligen jobb som innebär antingen tidiga mornar eller sena kvällar. Lotta ser vi leda Bingolotto var och varannan söndag, Mikael i Nyhetsmorgon och med det nya projektet vården.se. Mikael konstaterade att Göteborg inte heller känns som ”sin stad” än.

– Det är en omställning, jag kan inte säga att Göteborg är min hemstad. Men jag har ju sommarställe här nere och det blir bra på många sätt. Men det klart det är en omställning och att flytta ihop med någon efter att ha bott själv i tretton år.

Annons

– Jag är rätt intensiv jag med. Vi håller med om det mesta men inte allt! Jag anpassar mig gärna, hon fortsätter ju med Bingolotto och Lotta på Liseberg blir ju av i någon form.

Doktor Mikael bryter tystnaden – gulliga videon med Lotta Engberg

Mikael har tidigare avslöjat vad för framtidsplaner han och Lotta har, helst av allt vill de resa tillsammans när pandemin lagt sig. De är även sugna på att göra tv ihop, och har redan fått förfrågan att göra ett tv-projekt.

– Vi ska bo ihop oss och vi har lite olika resplaner, men då måste världen förändras först. Vi vill väldigt gärna resa båda två, sen vore det väldigt roligt om man kan göra någon form av tv tillsammans, inget planerat men det kanske finns en form för det, säger Mikael och fortsätter:

– Ja det vill vi göra, om det blir rätt idé och det finns några ideér.

Men Mikael och Lotta är väldigt sparsamma med att dela bilder på varandra på sociala medier. Fram tills nu! I veckan fyllde nämligen Mikael 63 år och publicerade en gullig video på han och Lotta när de tittar väldigt kärleksfullt på varandra och följarna kan inte hålla sig från att kommentera!

”Man får fånga stunderna”, skriver Mikael till videon.

Flera gläds åt videon och önskar paret lycka. En skriver: ”Ni är för goa. Allt gott till er o All Lycka.”

Let's dance-profilen Malin Watson var även hon snabb att kommentera: ”Ni är Magiska! Sååå glad för er skull! Stort Grattis på födelsedagen Mikael”.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Stina Stjernkvist/TT

Annons