Mirka Norrströms ord om nya kärleken – då flyttar de ihop

Mirka Norrström
Exklusivt

Trettonbarnsmamman Mirka Norrström har hittat kärleken igen efter skilsmässan från Peter. I en intervju med Hänt berättar hon nu om stora lyckan och planerna på flytt till Gotland.
– Jag åkte till honom när jag var barnledig. Då var det kört, säger Mirka till Hänt.

Mirka Norrström, 48, känner vi alla igen från programmet Familjen annorlunda, där hon under flera säsonger medverkade med sin stora familj. Idag är hon mamma till tretton barn. Efter sin medverkan så började Mirka blogga, där hon numera visar upp allt ifrån vardagsliv till tuffa motgångar.

I en intervju med Hänt berättar Mirka nu om flyttplanerna och lyckan över att ha hittat kärleken igen – efter skilsmässan från Peter Norrström.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

DRAMATIK Keyyo avslöjar sanningen om romansryktet

Mirka Norrströms kärlekslycka – har träffat kärleken igen

Mirka som varit singel ett tag avslöjade nyligen för Hänt att hon hittat kärleken igen. Denna gången i en gotlänning som hon inte vill namnge än, men hon kallar honom för ”M”. Mirka och nya pojkvännen fann varandra på dejtingappen Tinder, vilket Mirka inte trodde skulle hända.

– Tinder av alla ställen, där jag aldrig trodde jag skulle träffa någon. Han bor på Gotland. Så det är väl en nackdel, att det är en bit ifrån mig. Men min plan är att jag och ungarna kommer vara där längre perioder, säger Mirka och fortsätter:

– Jag är lite hemlig än så länge, eftersom det är så nytt. Det har gått fort men vi klickade på en gång. Det känns som jag hittat min tvillingsjäl, det är svårt att förklara, men det är härligt och skrämmande. Jag kallar honom för ”M”.

Mirka förklarar att de började skriva med varandra för att sedan övergå till videosamtal, redan under deras första möte kände Mirka att det var rätt.

– Först skrev vi jättemycket, för att sedan börja prata i telefon och på videosamtal. Sen ville vi ses, jag åkte till honom när jag var barnledig. Då var det kört!

Mirkas flyttplaner med nya kärleken – vill flytta till Gotland

Eftersom nya pojkvännen bor på Gotland så är avståndet väldigt långt mellan de två. Mirka avslöjar nu att hon går i flyttankar till ön med barnen men att det kommer dröja ett tag innan hon tar beslutet.

– I framtiden vill vi bo ihop, nu ger vi sommaren till att se hur vardagen kommer gå. Sedan har man ju lite praktiska bitar, men känner vi efter sommaren att de går så lär det bli flytt.

Hur blir det med barnen?

– Då kommer jag flytta, jag tar med mig barnen. Det är långt kvar, än så länge. Jag känner att jag inte har några problem med det, säger Mirka och fortsätter:

– Han vill helst att jag flyttar till Gotland nu på en gång. Han tycker det är jobbigt med avståndet.

LÄS OCKSÅ: Joakim Lundell om sin psykiska ohälsa – berättar i ny video på Youtube

LÄS OCKSÅ: Fansen häpnar över Elisa Lindströms okända talang

FOTO: Youtube/CHRISTIAN ÖRNBERG / EXP / TT