Pernillas hyllning till Christian Bauer efter hjälpen med huset

PERNILLA

Pernilla Wahlgren har skaffat pojkvän, den lycklige heter Christian Bauer. De två fann varandra via gemensamma vänner och är kärare än någonsin.
Pernilla fortsätter även att hylla Christian på sociala medier och denna gång var inget undantag!

Pernilla Wahlgren, 53, har som många numera känner till – äntligen hittat kärleken efter att i många år själv valt att leva som singel. Den lycklige heter Christian Bauer, 55. Han bor i Åkersberga och jobbar som försäljningschef på Lewa men även som modell.

Efter många frågor så valde Pernilla tillslut att berätta att hon var kär.

”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla – men denna gång av lycka”, skrev Pernilla på Instagram.

Så blir Grammisgalan 2021 – där kan du se den

Christina Schollin om Pernilla Wahlgrens kärlekslycka

Christian har nu träffat större delar av Pernillas familj. Pernilla och Christian sågs äta på Bianca Ingrossos, 26, pojkvän Phillipe Cohens, 26, nya restaurang TED. Och det råder ingen tvekan om att barnen är glada över Pernillas lycka, likaså Pernillas mamma Christina Schollin.

I en intervju med Aftonbladet gav Christina sin syn på saken.

– Det är helt underbart, det här är så lyckligt på så många olika plan och vi är hellyckliga för Pernillas skull – men också så lyckliga för att hela svenska folket är så glada för vår dotters skull, berättade Christina.

Christina var även glad att Pernilla äntligen vågade öppna upp sitt hjärta.

– Att hon äntligen vågar. Hon har ju uttryckt sig på ett sätt som gör att man förstår hur stort och vackert och fantastiskt det är att hon har släppt in en ny man i sitt liv. Det är henne så väl unt, hon är ju stormande kär.

– Christian är två år äldre och en mogen man som vet vad han vill ha ut av livet. Pernilla är en mogen kvinna som vet vad hon vill ha ut av livet och att dessa två har mötts är bara så otroligt positivt.

Pernillas kärlekshyllningar till Christian Bauer

Sedan kärleksavslöjandet har Pernilla fortsatt hylla Christian på sociala medier, men även i sin podcast Wahlgren & Wistam.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Och nu hyllar Pernilla Christian ännu en gång, då han hjälpt henne med olika saker i huset. På Instagram berättade hon nyligen att han bland annat hjälpte henne med altanen.

På Instagramstory skrev hon: ”Sååå fint nu på terassen som fått sig en omgång med högtryckstvätt!!! Taaack världens bästa C!!!”

LÄS OCKSÅ: BESLUTET Därför visar inte Bianca Phillipe längre

LÄS OCKSÅ: MYSTIKEN Renées tystnad efter Davids uttalande

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet / Karin Törnblom/TT