Renée Nybergs tystnad efter David Hellenius uttalande

Renée Nyberg och David Hellenius är ett av Sveriges mest kända kärlekspar. När Renée fyllde år nyligen fick hon en hyllning av sin make. Men trots de fina orden svarar hon med total tystnad.

Renée Nyberg och David Hellenius har blivit utsedda till Sveriges bästa programledare. De båda har arbetat på TV4 sedan många år tillbaka, men det är inte bara som kollegor det svenska folket känner dem. Sedan 12 år tillbaka är de även äkta makar. Trots det långa äktenskapet har Renée och David valt att ha olika efternamn.

Renée är mest känd för sitt egna tv-program Renées brygga där hon bjuder över svenska kändisar till parets landställe. I programmet umgås kändisarna under en hel dag och lär känna varandra på djupet. Men det är inte bara i egna programmet som Renée är huvudpersonen. Hon är dessutom programledare för tittarsuccéerna Bytt är bytt och Klassfesten.

Davids offentliga kärleksgest till Renée

Maken David har även han sitt egna tv-program Hellenius hörna dit han bjuder kända gäster och intervjuar dem. Dessutom har han varit programledare för Let's dance sedan starten 2006, dock valde han att göra sin sista säsong för programmet i fjol. Men han har valt att hålla fast vid den bästa sändningstiden på fredagar även denna vår. Istället för att hänga på dansgolvet har David varit programledare för det nya programmet Masked singer som gjort succé i tv-rutan.

Ibland har de även arbetat tillsammans i tv-rutan och lett galor eller gästat olika program. Paret har länge visat upp sin kärlek för hela Sverige, både inom jobbet på tv och i sina egna kanaler. Nyligen fyllde Renée år och dagen till ära bestämde sig David för att hylla sin hustru. På sitt Instagram-konto postade han därför en bild på Renée med en kärleksfull text.

”Idag fyller hon år! Världens snyggaste, snällaste och klokaste fru. Med dig är livet alltid som en fest. Grattis min absolut finaste och bästa vän. Du och jag!”, skrev David.

Renées tystnad efter Davids kärleksfulla ord

I kommentarsfältet var det många kända ansiktet som också passade på att gratta henne på födelsedagen. Bland annat så har Mia Parnevik, Edward af Sillén, Eva Röse och Jonas Hallberg skickat fina hälsningar. Men från Renée själv ekar det tomt.

Det är över två veckor sedan som David gjorde det kärleksfulla uttalandet som sin fru på Instagram. Och även om vi tror att Renée uppskattade den fina gesten så är det en aning mystiskt att hon inte kommenterat hans fina ord. Men vår gissning är att de firade henne ordentligt på hemmaplan istället.

LÄS OCKSÅ: HYLLNING Nicoles ord till sonen Lennox

LÄS OCKSÅ: KÄRLEK Dennis avslöjar nya detaljer från fireriet