Robinson-Dennis Johansson avslöjar nya detaljer om frieriet

Dennis Johansson

Robinson-vinnaren Dennis Johansson lovade sig själv att fria till flickvännen Ida när han kom hem från Robinson. Sagt och gjort och idag är de förlovade. Men hur gick frieriet egentligen till? Nu berättar han.

Robinson 2021 är avgjort och det blev tittarfavoriten Dennis Johansson, 32, som tände sin fackla först och kammade hem vinsten på en halv miljon kronor!

Under säsongens gång har Dennis öppnat upp sig rejält om hur mycket han saknar sin sambo Ida. Flertal gånger har tittarna kunnat ta del av hans bröllopsplaner och hur frieriet skulle gå till när han väl kom hem till sin kära sambo. Och om han vann alltihop skulle större delen av vinstpengarna gå till just bröllop och smekmånad.

Exklusivt
Jesper Blomqvists barnbesked med flickvännen Erica Jensen

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så blev frieriet – Dennis planer gick i lås

Nu har det gått över ett halvår sedan Dennis kammade hem tävlingen och mycket riktigt har han hållit sitt löfte till sig själv om att fria till Ida. Faktum är att det verkligen var det första han gjorde när han kom hem.

– Jag sa ju att jag skulle fria det första jag gjorde när jag kom hem. Så vi hade ju finalfesten på kvällen och jag tror jag gick och la mig klart först för jag ville bara hem och träffa Ida, säger Dennis i en live med fjolårets Robinson-vinnare.

Efter det gick han upp tidigt på morgonen för att ta bussen hem till Skellefteå, där hans kära Ida fanns. Hon var dock på jobbet men det kanske bara var bra, för det gav utrymme för extra förberedelser från Dennis sida.

– När jag då kom hem var det första jag gjorde att jag tog bilen och for för att åka och handla för att göra hemmagjord pizza då bland annat, lite snacks och sånt där, skumpa och blommor, säger Dennis och fortsätter:

– Sen så träffade jag upp Idas kollega utanför hennes jobb och bad henne gå upp med ett brev till Ida. Där stod det att när hon slutade skulle hon följa anvisningarna som stod i brevet.

Dennis Johansson

Dennis visade starka känslor – saknaden efter Ida var stor.

Foto: TV4

Då blir det bröllop

Brevet nådde fram till Ida och hon gjorde precis som det stod i brevet och följde anvisningarna. De förde henne hem till parets hus där en skattjakt väntade. Skattkartans sista stopp var inne i huset där Dennis väntade på henne.

– Sen så kommer hon in i huset och då stod jag där och väntade – på knä! Jag frågade om hon ville gifta sig med mig och visade Robinson-ringen som jag hade gjort där inne, förklarar Dennis.

Rickards ilska mot Robinson-vinnaren Dennis – därför röstade han på honom: ”Ljugit”

Ida svarade "ja" på Dennis stora fråga, men hon var minst sagt chockad.

– Och hon blev lite chockad! Jag vet inte om det var för frieriet eller hur jag såg ut, skrattar Dennis och fortsätter:

– Men hon sa ju ja i alla fall, så några dagar senare så for vi och handlade in ringar. Så allt är redo för bröllopet. Men vi väntar ut den här pandemin och att hon ska komma i sin brudklänning.

Paret är med andra ord redo för att äntligen få säga ja till varandra. De måste bara vänta tills omvärlden också blir redo. Det är ju en pandemi som ska försvinna och det är ett barn som ska födas! Sen så, då vankas det äntligen bröllop!

LÄS OCKSÅ: Robinson-Dennis Johansson väntar barn med flickvännen Ida Gunnarsson

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Ebys chock efter Robinson-Dennis Johanssons ord

FOTO: Instagram, TV4