Starka reaktioner efter Marie Serneholts nya bild på tvillingarna

Marie Serneholt, Fredric Palmqvist

Det är snart tre år sedan som Marie Serneholt blev mamma till tvillingarna Philip och Nicholas. Nu reagerar följarna starkt efter hennes nya bild med sönerna.

Marie Serneholt, 37, är en av Sveriges mest folkkära artister. Karriären tog rejäl fart när hon slog igenom med gruppen A-teens, men efter splittringen 2006 har Marie fortsatt som soloartist.

LÄS MER: BRUTNA FÖRLOVNINGEN Ola-Conny om att vara singel

Under många år var Marie tillsammans med Måns Zelmerlöw, 34. Utåt sett såg paret ut att ha det hur bra som helst. Men år 2011 chockade de svenska folket när de plötsligt gick ut med beskedet att de valt att gå skilda vägar.

Marie har tidigare berättat om uppbrottet i hennes podd Lyckojägarna som hon har tillsammans med vännen Clara Hallencreutz. Enligt Marie ska Måns ha tagit beslutet dagen före hennes födelsedag.

– Dagen efter grät jag mig igenom hela födelsedagen och jag tittade upp på min mamma mellan tårarna och frågade henne om jag någonsin skulle skratta igen. Jag hade aldrig någonsin ifrågasatt min egen lycka innan dess, och känslorna jag kände då tog över hela mig och förlamade mig, berättar hon i podden.

Kärlekslyckan med Fredric efter uppbrottet från Måns

Mycket har hänt sedan dess och lyckligtvis så hade Marie fel, för hon skulle visst få skratta igen. Idag är hon nämligen tillsammans med pojkvännen Fredric Palmqvist och tillsammans har de tvillingarna Philip och Nicholas.

– Med facit i hand är jag glad att det hände. Då förstod jag inte att allt det här skulle leda till något fantastiskt, men det gjorde det och det är jag evigt tacksam för, har Marie sagt om uppbrottet från Måns.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tvillingarna är nu 2,5 år gamla och i september fyller de 3 och Marie har tidigare berättat om den stora lyckan över att vara mamma. Däremot är det inte bara en dans på rosor, eftersom det är dubbelt jobb med tvillingar.

– Tänk dig allt vad det innebär att få ett barn, hur omvälvande det kan vara. Ta det gånger två. Samtidigt. Barnen har samma behov, samtidigt. Många tycker att det är en stor utmaning att få ett barn på två föräldrar. Tänk då hur det är att ha två bebisar på två föräldrar. Det är en extrem utmaning och kräver mycket logistik, planering och support. Man känner sig ofta otillräcklig, kan jag säga, berättade Marie för tidningen Mama.

Följarnas starka reaktioner efter bilden på tvillingarna

I ett inlägg på Instagram har Marie nu valt att dela med sig av en bild på hennes fina tvillingpojkar.

”Åh vad killarna är fina i sina kläder från mitt samarbete tillsammans med Gekås Ullared. Klädkollektionen säljs exklusivt i varuhuset för er som undrar”, skriver hon på Instagram.

Och i kommentarsfältet kryllar det av följare som ger massa kärlek till barnen. Det är med andra ord starka reaktioner från följarna.

”Åhh gullisarna!! Så fina! Underbar kollektion”, skriver en.

”Verkligen superstiliga killar!!”, skriver en annan.

”Såå fina små gullungar”, skriver en tredje.

LÄS OCKSÅ: Marie Serneholt om familjelyckan med pojkvännen Fredric Palmqvist

LÄS OCKSÅ: Så är Johan Gunterberg och Marie Serneholts relation i dag

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!