LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ola-Connys nya singelliv efter brutna förlovningen

06 maj, 2021 
Ola-Conny Wallgren
Ola-Conny Wallgren är återigen aktuell i en ny säsong av Ullared. Förutom att glänsa i tv så har kärlekslivet inte gått som på räls. Nu berättar han om hur det är att vara singel efter den brutna förlovningen med fästmön.
– Jag har legat lågt faktiskt och jag är inte den som söker, vilket jag gjorde innan och hade lite panik över, säger han till Expressen.
Annons
Morgan & Ola-Conny provar SNAPCHATBrand logo
Morgan & Ola-Conny provar SNAPCHAT

Ola-Conny Wallgren, 57, tillsammans med flera andra gjorde succé i programmet Ullared. Förutom Ola-Connys framgång blev dessutom tidigare vd:n Boris Lennerhov en omtyckt tv-profil. Genom åren har tittarna fått ta del av Boris och Ola-Connys engagemang och de båda har minst sagt gjort stort intryckt bland tittarna.

Förutom att se Boris och Ola-conny glänsa i tv-rutan fick tittarna dessutom följa medarbetaren Morgan Karlsson som även han jobbar kvar på varuhuset.

Ola-Conny är nu aktuell i ytterligare en säsong av Ullared. Men vad har hänt sedan sist? Nu berättar Ola-Conny om uppbrottet från fästmön och om hur det är att vara singel i coronapandemin.

Boris Lennerhovs relation till Ola-Conny Wallgren

Att vara med i ett tv-program innebär många saker, Gekås Ullareds tidigare vd Boris Lennerhov har i en tidigare intervju med Hänt berättat om att han värnar om relationen till både Ola-Conny och Morgan efter alla säsonger av tv-programmet.

Annons

– Jo min relation till dem är väldigt god och har varit genom alla år, jag har varit mycket av ett bollplank och försökt få dem att klara sig. Jag har försökt att leda och stöttat dem. Jag vill att de ska tänka på sig själva, de har ju varit rätt tacksamma i alla år, berättade Boris.

– De har även tyckt att det har varit tacksamt att kunna prata om de ena och det andra.

Ola-Conny om livet som singel – berättar om tiden efter uppbrottet

Förutom att Ola-Conny har blivit permitterad så har han fått mer tid att tänka över sitt kärleksliv. Sedan två år tillbaka har han varit singel, då det tog slut med fästmön. I en intervju med Expressen ger han sin syn på saken om att hitta kärleken igen.

– Just nu är inte läge att träffa någon. Jag har legat lågt faktiskt och jag är inte den som söker, vilket jag gjorde innan och hade lite panik över. Men det har mattats av. Jag har tänkt tanken, men det har inte alltid varit så lyckat för mig och då har jag blivit lite trött på det. Jag har haft otur, säger Ola-Conny till tidningen och fortsätter:

– Jag är mottaglig, men också väldigt försiktig. Det är ett givande och ett tagande. Man måste kunna synka med varandra och lita på varandra. Och ge varandra utrymme och frihet och bejaka varandras fritidsintressen.

FOTO: Marcus Ericsson/Aftonbladet/TT / BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

Annons