LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så är Johan Gunterberg och Marie Serneholts relation i dag

05 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Johan Gunterberg och Marie Sernholt
Gruppmedlemmen Johan Gunterberg och programledaren Marie Serneholt var ett otippat par när de blev tillsammans våren 2016.
Men bara något år senare var romansen slut.
Så här ser deras relation ut i dag.
Annons
Allt om Marie SerneholtBrand logo
Allt om Marie Serneholt

De Vet Du-medlemmen Johan Gunterberg, 31, och programledaren och den tidigare A-Teens- medlemmen Marie Serneholt, 36, förvånade många när de bekräftade romansryktena för fyra år sedan. På Johans Instagram kunde man se paret vid flertal tillfällen göra små sketcher ihop, och i De Vet Du:s musikvideo till låten Shadez inomhus fick man se paret hångla upp varandra i en scen.

Den glada kärlekshistorian fick sen ett sorgligt slut, men hur ser deras relation ut idag?

Deras historik

I podcasten Nemo möter en vän berättar Johan om relationen till ex-flickvännen och hur det hela började. Det var när han, tillsammans med sitt band, hade varit på Bingolotto som startskottet avfirades. Han och Marie fick kontakt och det krävdes inte särskilt mycket för att det skulle säga klick.

– Ibland kan man få en connection med någon utan att man egentligen säger något. Vi snackade och det var någonting där. Så började det, förklarade sångaren.

Annons

Strax därefter sprang de på varandra igen, den gången på TV4:s julmingel. Paret hängde hela kvällen och det var tydligt att något låg i luften. Men trots att Johan var intresserad, valde han att inte kontakta Marie efteråt – och anledningen visade sig vara taktisk.

– Man vet att det är bättre att hon hör av sig. Vill hon ses kommer hon höra av sig, berättade han och syftade på att hon var mycket kändare än honom.

Och hans taktik verkade fungera, för kort därefter skrev sångaren och sen tog det fart. I början av 2016 började paret synas tillsammans och redan samma vår bekräftade TV4-profilen att ryktena stämde – de var ett par.

Relationen idag

Men kärleken blev inte särskilt långvarig. Hösten 2017 gick stjärnorna ut med att de valt att gå skilda vägar. Anledningen är fortfarande okänd, men inte långt efter uppbrottet fann Marie kärleken igen i den nuvarande pojkvännen Fredric Palmqvist, 36, som även är pappan till hennes två barn – tvillingarna Philip och Nicholas.

Annons

Hänt pratade med Johan i samband med hennes graviditet och då berättade han att han var glad för hennes skull.

– Hon är jättetrevlig och vi är absolut inte ovänner, det är absolut inget sådant. Jag kan säga en sak – hon kommer bli en bra mamma, det kan jag säga, sa han då.

Men trots att de skildes åt som vänner verkar de inte ha någon kontakt idag, i alla fall inte vad man kan se. Ingen av de tidigare turturduvorna följer varandra på sociala medier, men däremot följer fortfarande Johans bandmedlemmar Chris Martland, 31, och Tor Wallin, 30, exet.

Hänt har sökt både Johan Gunterberg och Marie Serneholt.

Bild: Karin Törnblom/TT

Annons