LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marie Serneholt om familjelyckan med pojkvännen Fredric Palmqvist

14 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Marie Serneholt & Fredric
Tillsammans med Fredric Palmqvist har Marie Serneholt tvillingarna Philip och Nicholas.
I podcasten Lyckojägarna berättar hon nu om den stora familjelyckan.
– Helt magiskt, säger hon.
Annons
Marie Serneholts nya barnbesked – efter tvillingarnaBrand logo
Marie Serneholts nya barnbesked – efter tvillingarna

Tv-profilen Marie Serneholt har varit tillsammans med sin stora kärlek Fredric Palmqvist i tre år. Idag är de sambor och har de gemensamma sönerna Philip och Nicholas. I podcasten Lyckojägarna, som Marie har med vännen och konstnären Clara Hallencreutz, berättar hon nu om den stora familjelyckan.

Marie Serneholt om Fredric och barnen

I podcasten ska vännerna med hjälp av experter ta reda på mer fakta kring vad lycka är, och det är när Marie får frågan om hon är lycklig som hon ger ett solkart ”ja” till svar.

Direkt efter det snabba svaret fortsätter hon med att förklara exakt vad det är som i dagsläget gör henne lycklig.

– Jag har två helt fantastiska barn och jag har en underbar pojkvän. Pojkvän låter ju väldigt fjuttigt när man har familj tillsammans men jag är frisk och alla runtomkring mig är friska. Jag har ett jobb jag tycker är kul och jag har en podcast tillsammans med dig Clara. Jag är lycklig, säger hon.

Annons

Marie Serneholt förklarar att hon precis som alla andra har dagar då hon känner sig trött och stressad och att det just då kan vara svårt att känna av de direkta lyckokänslorna, men fortsätter sedan med att säga att det under de dagarna endast krävs att hon stannar upp en stund för att inse det igen.

– Du fattar, det är svårt att infinna sig i den känslan, men skulle jag stanna upp även en sån dag skulle jag ändå komma fram till att jag är grundlycklig, säger hon.

I slutet av podden berättar Marie om en övning hon testat på senaste tiden. Övningen går ut på att hon varje dag ska skriva ner tre händelser från dagen som gjort henne glad, och efter att ha läst igenom sina punkter inser hon att de flesta händelserna har med hennes barn att göra.

– Det kan vara allt ifrån när jag säger hejdå på morgonen på förskolan och min son kommer fram och ger mig världens största puss innan man går. Alltså en sån grej, då går jag ju därifrån med världens lyckokänslor i kroppen. Det är helt magiskt. Så mycket saker är kopplade till mina barn, berättar Marie Serneholt hon fortsätter:

– Sen kan det ju vara något annat också, som att min sambo sagt något kul.

Annons