LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns Zelmerlöws markering mot Marie Serneholt

04 apr, 2020 
Linnea Lundgren
Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt
Under ett tag var Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt Sveriges absolut hetaste par.
När de väl gjorde slut bedyrade Måns att de fortfarande var bästa vänner.
Men hur är egentligen relationen mellan dem två idag?
Annons
Följarna häpnar efter Måns Zelmerlöws nya bild på sonen – 1 år efter födseln: ”Så lik dig!”Brand logo
Följarna häpnar efter Måns Zelmerlöws nya bild på sonen – 1 år efter födseln: ”Så lik dig!”

Det var våren 2008 och Stockholm osade av kärlek. Sveriges absolut hetaste singlar, Måns Zelmerlöw, 33, och Marie Serneholt, 36, hade nämligen precis inlett sitt förhållande och det pratades om “det perfekta paret”.

Måns var vid tillfället programledare för det folkkära Allsång på Skansen och Marie ledde med bravur publiksuccén Melodifestivalen. Tidigare har Måns berättat för Aftonbladet att det var kärlek vid första ögonkastet då han träffade Marie för första gången genom hans manager.

– Hon är så vacker att jag haft svårt att prata med henne. Men jag föll direkt. Hon är så lätt att prata med, är familjekär precis som jag och har samma märkliga humor, sa Måns då.

Tuffa uppbrottet

Under de första åren kunde man se Marie och Måns överösa varandra med kärlek på röda mattor och sociala medier. Men så försvann helt plötsligt Marie ur Måns liv och så plötsligt 2011 kom beskedet.

– Jag vill att ni ska veta att jag och Marie inte längre är ett par, sa Måns Zelmerlöw då till Expressen.

Annons

Perioden efter uppbrottet blev tuff för Måns då separationen kom samtidigt som han var i full gång med inspelningarna av Allsång på Skansen. I ett avsnitt av Bergs bärbara talkshow berättade han att det var svårt att hålla uppe den glada fasaden för publiken:

– Det var jättejobbigt. Det kändes som att folk analyserade varenda litet ord jag sa och tänkte att ”han är inte lika glad längre”. Det parerade jag genom att försöka le ännu mer och det blev bara fånigt.

Måns Zelmerlöws ord

Men trots att varken Marie eller Måns tog lätt på separationen och menade att det var ett gemensamt beslut, och att de fortfarande var goda vänner.

– Hon är fortfarande min närmaste och bästa vän men det är så att gnistan inte finns kvar, sa han då till Expressen.

Att det skulle vara goda vänner idag är dock inte speciellt troligt. Inte många gånger har de båda synts tillsammans i offentliga sammanhang och att poppa upp i varandras sociala medier är det inte tal om. Faktum är att de båda, efter att båda två blivit tvåbarnsföräldrar, avföljt varandra på sociala medier.

Annons