Christina Schollin visar upp okända barnbarnet Tim Wahlgren

Christina Schollin har nio barnbarn. Men det finns ett som nästan aldrig syns till. Nämligen Niclas Wahlgrens äldsta son Tim Wahlgren. Nu har Christina valt att visa upp sitt okända barnbarn!

Christina Schollin, 83, och hennes stora kärlek Hans Wahlgren, 84, träffades redan vid 19 års ålder och nästa år firar de Diamant-bröllop!

Under årens lopp har de hunnit med en hel del. Bland annat har de fått fyra fantastiska barn, Peter Wahlgren, 57, Niclas Wahlgren, 56, Pernilla Wahlgren, 53, och Linus Wahlgren, 44.

Och om man skaffar barn så kommer oftast barnbarn så småningom och det har det minst sagt gjort för Christina och Hans. Faktum är att de har hela nio barnbarn att ta hand om.

De flesta personerna som har en koppling till familjen Wahlgren är väldigt aktiva och syns gärna framför kameran. Däremot finns det även dem som valt att ta avstånd helt från rampljuset, som till exempel sonen Peter.

OTÄCKT Pernilla om inbrottet i hemmet – ovärderligt stöldgods

Så lever okända sonen Peter Wahlgren idag

Idag bor Peter uppe i Dalarna med hustrun Michaela Wahlgren och deras gemensamma son Hugo. Han har verkligen valt att leva ett liv utanför offentlighetens ljus och jobbar idag som brandman.

Det är snart åtta år sedan som Peter tog sitt pick och pack och lämnade Stockholm för ett liv i Stora Skevdi i Dalarna. Det var drömmarna om ett hus vid vattnet som slog in, då Peter var less på det mesta som Stockholmslivet gav honom.

– Det var skönt att säga upp sig. Jag var ganska less, men kravet var ett hus vid vatten, har Peter Wahlgren tidigare berättat om flytten för Östersunds-posten.

En annan i familjen Wahlgren som också sökt sig utanför rampljuset är Niclas äldsta son Tim Wahlgren, 31. Precis som pappa Niclas, undviker han gärna att vara med i Wahlgrens värld.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Christina Schollin visar upp okända barnbarnet

Niclas har tidigare förklarat för följarna hur Tim ser på att synas i sin pappas sociala medier och andra tv-sammanhang. Det var efter att Niclas la upp en bild på honom och sonen Kit som det ifrågasattes varför inte Tim var med i bilden.

”Gulligt av dig att du är så omtänksam. Men eftersom jag känner honom lite bättre än du (som inte har en aning om något) så vill han helst slippa vara med på bild och det får man respektera”, förklarade Niclas då.

Men nu har Tim synts till! Det är när han och pappa Niclas och lillebrodern Kit åkte ut till Norra Lagnö för att hälsa på farföräldrarna som farmor Christina visar upp honom för alla!

De tog sig ut till Norra Lagnö med båten och Christina visade gärna upp att de var på besök. Hon avslöjade också ett smeknamn som hon har för Tim, nämligen "Timmy".

Christina Schollin

Kit och storebrodern Tim.

Foto: Instagram
Christina Schollin

Bröderna hänger på bryggan.

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: ONDSKA Sex-barnsmamman Sarah, 34, mördade sina två små pojkar

LÄS OCKSÅ: OTÄCKT Pernilla om inbrottet i hemmet – ovärderligt stöldgods

FOTO: Instagram, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!