Pernilla Wahlgrens framtidsbesked för familjen – Oliver Ingrosso saknas

I veckan börjar inspelningen av säsong 11 av Wahlgrens värld. Pernilla Wahlgren berättar i sin podcast som hon har tillsammans med vännen Sofia Wistam att dem ska börja spela in i Palma, men alla i klanen Wahlgren-Ingrosso verkar inte medverka i realityserien.

Wahlgrens värld slog igenom stort i Sverige år 2016. Då fick tv-tittarna äntligen ta del av vad som händer i en av Sveriges kändaste familjer. Bianca Ingrosso, 26, och Pernilla Wahlgren, 53, har inte varit blyga framför kameran, i den omåttligt populära realityserien har vi både fått se bråk, fester, kärlek och svek under de 10 säsonger som programmet sänts på tv.

I det senaste avsnittet av Pernillas podcast som hon har tillsammans med väninnan tillika programledaren Sofia Wistam berättar hon att de ska börja spela in säsong 11 av Wahlgrens värld i Palma denna veckan:

”Vi ska börja spela in säsong 11 av Wahlgrens värld. Vi ska börja filma nu igen i Palma, det som är roligt är att Theo, Bianca, Philippe, Benjamin, Jacob och Melina redan är på plats. Vi ska bara hänga i Palma, jag ska såklart hänga med ungarna. Det är inte så ofta jag är i Palma, men mina barn har ju sin pappa i Palma så de har ju varit där väldigt mycket de senaste åren, så de ska visa mig runt lite.” Berättar Pernilla i podden.

STOPPAD Vinnaren fick inte vara med – Bingolotto avbröts

Därför saknas Oliver Ingrosso i familjens realityserie

Trots att Bianca och Pernilla har varit så öppna med sina liv i realityserien har den äldsta sonen i familjen gjort ett helt annat val. Oliver Ingrosso har nämligen bestämt sig för att hålla sig utanför rampljuset, och det är bara vid fåtal tillfällen som han har dykt upp i mammans och systerns serie. Han verkar inte känna sig lika bekväm som sin mamma och lillasyster med att stå framför kameran och öppna upp sig om privatlivet. Bianca Ingrosso har tidigare förklarat att hennes storebror är mer åt det introverta hållet och gärna håller sig på sin egen kant.

Och det verkar inte som att det blir någon förändring i säsong 11 av Wahlgrens värld heller. Oliver nämns nämligen inte av mamma Pernilla som någon av de som kommer vara nere i Palma när första avsnittet av säsong 11 av Wahlgrens värld kommer spelas in.

I ett Instagraminlägg som Pernilla delade med sig under måndagen skriver hon att Oliver är kvar hemma i Sverige och tar hand om hundarna och jobbar:

”Maaagisk dag igår i paradis-huset som Bianca Ingrosso hyrt på Mallorca. Så mysigt att landa här & möta upp Bianca, Benjamin och Theo (Oliver är kvar hemma & jobbar & har hundarna.”

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersens lyxsemester med sönerna Filip och Leon

LÄS OCKSÅ: Följarna rasar efter missen i Bingolotto – vinnaren fick inte vara med

FOTO: Pernilla Wahlgren/Instagram

SENASTE NYTT!