LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kristin Kaspersens lyxsemester med sönerna Filip och Leon

25 jul, 2021 
AvHänt Redaktionen
Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen har varit på semester med sönerna Leon Kaspersen Fahlen och Filip Lamprecht. Nu visar hon upp bilder från de lyxiga dagarna.
”Vilket magiskt land!”, skriver hon.
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen har haft en riktig supersemester den här sommaren. På hennes sociala medier har följarna fått följa med på hennes äventyr tillsammans med sönerna Leon Kaspersen Fahlen och Filip Lamprecht och av bilderna att döma har de varit på äventyr efter äventyr.

Nu visar hon upp bilder från deras lyxiga semester i Italien.

Programledaren husbilssemester med familjen

Kristin och sönerna startade deras sommaräventyr med lite husbilssemester. På Instagram kunde följarna ta del av varje destination och Filip skrev bland annat att han var förvånad över att stämningen var oväntat bra.

”Nu testar vi på husbilssemester och har till vår förvåning inte tagit kol på varandra ännu!”, skrev han bland annat med glimten i ögat.

Även Kristin har skrivit om familjens äventyr och hur fantastiskt hon också har haft det på egen hand i husbilen.

Annons

”Två veckor av husbilssemester är snart över. Att semestra med husbil har varit en dröm länge. Jag älskar att komma nära naturen, att kunna vara spontan i mitt resande och uppleva nya och gamla platser likväl som umgås med nya och gamla vänner. De här veckorna har varit precis så”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Så tacksam jag tog tag i drömmen och upplevde den. Älskar äventyr! Det är absolut inte sista gången jag åker på husbilssemester, det här var bara den första.Nu fortsätter semestern på annat sätt och nya platser ska upplevas.”

Kristin Kaspersens lyxsemester med sönerna – bilderna visar

Och visst blev det så. Efter husbilssemestern åkte nämligen familjen vidare till varmare breddgrader. Kristin, Leon, Filip och en vän vid namn Joachim åkte nämligen till Toscana i Italien, och av bilderna på deras sociala medier att döma verkar de ha haft det allt annat än dåligt. Nu delar Kristin med sig av ett bildspel från de fina dagarna.

”Tre fantastiska dagar i Toscana. God mat, vackra naturupplevelser, bästa boendet, utflykter, skratt, på en och samma dag lunch i Cinque terre och middag på en galen katamaran. Detta med tre fina män som skämt bort mig. Tack Leon, Filip och Joachim för fina dagar”, skriver hon under bilderna innan hon förtydligar för sina följare:

”Hoppas alla förstår att alla tester har gjorts, två vaccinsprutor och inte några stora folkmassor. Vill bara ha det sagt om någon blir orolig. Men Italien, vilket magiskt land!”

Och i kommentarsfältet är det många som är imponerade över de fina bilderna.

”Dröm!!”, skriver bland annat vännen Pernilla Wahlgren.

Annons