TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Charlotte Perrelli har skaffat hund – berättar om det spontana beslutet

24 jul, 2021 
AvJohanna Alm
Charlotte Perrelli & Anders Jensen
Tidigare i år fick Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen en ny familjemedlem. Nu berättar hon hur det gick till.
– Inte planerat, säger hon.
Annons
Sveriges största dansbandsstjärnor genom tidernaBrand logo
Sveriges största dansbandsstjärnor genom tiderna

Den folkkära artisten Charlotte Perrelli har en väldigt stor familj. Hon och maken Anders Jensen, 44, har varit gifta sedan 2015 och har barnen Adrian och Alvin tillsammans. Och från en tidigare relation med Nicola Perrelli har hon även sönerna Angelo och Alessio. Men som om det inte vore nog har hon nu skaffat sig en ytterlligare familjemedlem.

Nu berättar hon hur det gick till.

Charlotte Perrellis lyxsemester med familjen

Charlotte har precis som många andra artister haft svårt att få jobbuppdrag under coronapandemin. Men att gå från en fullspäckad kalender till en betydligt tommare har gett artisten desto mer tid för familjen.

Just nu befinner sig den folkkäre artisten med familjen i Marbella, där hon och maken har ett hus. Huset ligger i det exklusiva området El Madroñal och är nära 800 kvadratmeter stort med fem sovrum, sju badrum, pool, vinkällare och en enorm terrass med utsikt över berg och hav.

Annons

Charlotte har flitigt uppdaterat sina följare med äventyr från lyxsemestern i Spanien. I ett inlägg på sin blogg skriver hon:

”Vi har varit här nu i flera veckor och hunnit med en massa. Utflykter, lekland och nya stränder. Barnen har raceat och spelat golf i massor. Alla inklusive Adrian har tagit grönt kort och jag är så impad av dem! Vi gjorde det alla för ett par år sedan så nu kämpar vi med att sänka våra handikapp.”

Den nya familjemedlemmen

Under det senaste året har familjen fått ett nytt tillskott i form av en hund. Något som artisten menar var helt oplanerat. I en intervju har hon tidigare berättat hur det gick till när familjen fick det nya tillskottet:

– Det var verkligen inte planerat. Anders har en kollega som ringde och sa att de hade köpt hund, men hans fru var så allergisk. ”Det bara piper och tjuter om min hustru. Vet du någon som är intresserad av att ta över valpen?” frågade han. När Anders undrade vad det var för ras visade det sig vara en pomeranian, säger hon och fortsätter:

Annons

– Kollegan skickade en bild på hunden. Då var det kört. Mina stora killar har önskat sig den hundrasen sedan de var tre, fyra år. Jag kände att det var ett ”sign”, ett tecken. Det var meningen och inget vi kunde säga nej till. Klockan 17 ringde kollegan. Klockan 19 var vi hundägare. Då kom de och lämnade honom.

FOTO: Charlotte Perrelli/Instagram

Annons