Charlotte Perrellis lyxsemester med maken Anders Jensen – bilderna visar

Charlotte Perrellis lyxsemester

Charlotte Perrelli har tillsammans med maken Anders Jensen och barnen tillbringat de senaste veckorna i deras hus i Spanien.
På sociala medier har hon aktivt uppdaterat sina följare med bilder från lyxsemestern – se dem här!
Slå på ljud

Charlotte Perelli, 46, har varit gift med sin man Anders Jensen, 44, sedan 2015 och tillsammans har de barnen Adrian och Alvin. Från en tidigare relation med Nicola Perrelli har Charlotte även sönerna Angelo och Alessio.

För drygt två år sedan meddelade artisten att hon och maken äntligen hittat sitt drömhus efter intensivt letande. Enligt uppgifter till Aftonbladet ska semesterboendet finnas i det exklusiva området El Madroñal, som ligger strax norr om Marbella. Priset har artisten dock inte velat avslöja.

– Jag kan bekräfta för dig att vi hittat och köpt vårt drömhus här i Marbella. Detaljer om huset eller priset vill jag inte kommentera, sa hon till tidningen då.

OKÄNT BARN Maria är dotter till Lasse Berghagen

Här är bilderna som visar Charlotte Perrellis lyxsemester med familjen

De senaste veckorna har artisten njutit i deras hus tillsammans med familjen och på sina sociala medier har hon delat med sig av många bilder. Utflykter, god mat, shopping och träning har sått på agendan för familjen.

”Vi har varit här nu i flera veckor och hunnit med en massa. Utflykter, lekland och nya stränder. Barnen har raceat och spelat golf i massor. Alla inklusive Adrian har tagit grönt kort och jag är så impad av dem! Vi gjorde det alla för ett par år sedan så nu kämpar vi med att sänka våra handikapp”, skriver Charlotte på sin blogg och fortsätter:

”Jag spelar padel. Tycker det är en fantastisk motionsform för mig, slipper kuta och slipper träna på gym. Detta passar mig så bra.”

På Charlotte Perrellis Instagram har hon delat med sig av bilder från lyxresan.

LÄS OCKSÅ: Ninna Prage, 37, är Ulf Lundells, 71, nya kärlek – första orden

LÄS OCKSÅ: Mikaela Lauréns tankar om fler barn efter dotterns födsel

FOTO: Karin Törnblom/TT Instagram

SENASTE NYTT!