TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Följarna rasar efter missen i Bingolotto – vinnaren fick inte vara med

26 jul, 2021 
https://image.hant.se/image-7655263?imageId=7655263&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=87.5&x=0&y=0
Johanna Alm
Vinnaren hann inte välja i Bingolotto sommarkväll
Under söndagens Bingolotto sommarkväll hann programledarna inte med alla vinnare. Nu rasar tittarna mot missen i direktsändningen.
Annons
BingoLotto – minns du programledarna?Brand logo
BingoLotto – minns du programledarna?

I år är det Agneta Sjödin, 54, och Casper Janebrink, 51, som har tagit över rodret som programledare för det somriga programmet BingoLottos sommarkväll. Programmet har mötts av kritik från tv-tittarna, vissa anser nämligen att det är för mycket lek och för lite musikunderhållning i sommarens upplaga av det populära tv-programmet. Även starttiden har fått sig en känga.

Tidigare har Bingolotto börjat 18.00, men ändrats till 20.00 nu under sommaren vilket vissa tittare ansetts vara för sent.

”Varför kl 20???? Alla har inte semester och måste jobba. Det är ju inte roligt att rätta i efterhand varje vecka”, skriver en arg tittare.

Följarnas raseri mot TV4

Under söndagssändningen riktades det ännu mer kritik mot BingoLottos sommarkväll och TV4, ett av vinnarsamtalen i programmet drog ut på tiden. Sedan tog tiden slut och programmet avslutades innan nästa inringare fick chansen att vara med i direktsändning.

Annons

Samtidigt som eftertexterna rullade utspelade sig en smått förvirrad dialog mellan programledarna. Agneta Sjödin frågar Casper Janebrink om han har någon inringare i sin telefon.

– Jag vet inte. Jag tror att programmet har börjat runda av, svarade Casper Janebrink i tumultet.

– Nej, du ska ha någon som har ringt in, säger Agneta Sjödin.

– Vi får ta det i nästa program, tiden tog slut, svarar Janebrink.

Affärsområdeschef Mikael Kjellström svarar på vad som hände

Mikael Kjellström Affärsområdeschef på Bingolotto förklarar vad som hände:

– Det som hände var att det var en tuff telefonförbindelse med vinnaren av färgfemman som gjorde att vi inte fick den perfekta kontakten och vi hade ett moment kvar som skulle spelas.

– Det sista samtalet har bandats och kommer att visas nästa vecka, säger Mikael Kjellström och fortsätter:

– Det är direktsändning och så här kan det bli ibland, annars var det en fantastisk sommarkänsla i programmet. Svensk sommar när den är som bäst, säger han.

Annons

På BingoLottos Facebooksida har kritiken inte låtit sig vänta

Tv-tittarna har riktat stor kritik mot missen under söndagens sändning och på Facebook har kommentarer om hur besvikna de är trillat in, en tittare skriver:

”Kan väl tycka under alla år Bingolotto funnits att man lärt sig att man behöver lite marginaler. Som ex. Att samtal kan bli lite längre. Som ex- det sista samtalet ikväll som egentligen inte kändes så långt. Men tydligen hade ni inga marginaler fördes så spargrisarna fick sparas till nästa vecka.”

En annan tv-tittare kommenterar:

”Första gången en spelare i publiken kom fram på telefon, tidigare har de bara vunnit på serie/lottnummer. Dåligt av TV4 att inte ge er längre sändningstid, ingen direktsändning efteråt och ta bort någon trailer så är de ikapp igen. 2011 var senast nu fick sända övertid för TV4, alltså 10 år sen!”

FOTO: BingoLotto/Facebook

Annons