Jenny Strömstedt om relationen till Niklas Strömstedts barn

Jenny och Niklas Strömstedt tillsammans med Maja och Simon Strömstedt

Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt har varit gifta i 10 år och lever idag det så kallade bonusfamiljelivet. Men hur är Jennys relation till Niklas barn?

Kollegor och makar! Ja det är något Niklas Strömstedt, 62, och Jenny Strömstedt, 48, är. De är lyckligt gifta samtidigt som de jobbar ihop. De två är nämligen kollegor då de har det omtyckta programmet Tillsammans med Strömstedts. I programmet träffar duon olika kända par för att umgås och prata om kärleken.

Men hur levde Niklas och Jenny innan de träffades och hur är relationen till den andras barn?

Så levde Niklas och Jenny Strömstedt innan de träffades

Jenny och Niklas har båda varit gifta tidigare. Jenny med Fredrik Östergren som hon har tre barn med. Tvillingarna Mika och Kitty och dottern Vanna.

Niklas var gift med Efva Attling, 69, som han fick sönerna Adam och Simon med. Efter Evfa Attling så träffade Niklas Strömstedt Agneta Sjödin som han har dottern Maja Strömstedt med.

Niklas har tidigare varit öppen med hur det kändes att bli bedragen av Efva Attling som inledde en relation med sångerskan Eva Dahlgren. I podcasten Hundåren - Motgångspodden av Tomas Andersson Wij berättade han om otroheten.

– Vi kände ju Eva Dahlgren båda två, vi hade umgåtts med henne i flera år, säger Niklas i podden och fortsätter:

– Jobbigt när någon annan plötsligt säger det, att ditt liv kommer bli annorlunda från och med nu. Att man inte är med och bestämmer det. Det var skönt att ha något annat att ta tag i och det här samarbetet med Orup och Anders var väldigt viktigt för mig då.

Jenny Strömstedts relation till Niklas barn idag

Det verkar minst sagt som Jenny har en god relation till alla Niklas barn! Inte minst Maja Strömstedt som Jenny passade på att gratulera på födelsedagen för ett par veckor sedan där hon skämtsamt skrev att hon var ”elaka styvmor”. Även Niklas är öppen på sociala medier och har hyllat Jennys döttrar tidigare. De båda verkar därmed ha en god relation till varandras familjer och barn.

”Livet blir liksom inte alltid som man tänkt sig (man kan tex skilja sig). Men där i brytpunkten uppstår nästan alltid något nytt och till och med underbart. Idag fyller Maja Kristina år och jag kan inte tänka mig mitt liv utan den här kärleksfulla, superknäppa, smarta och roliga bonusen. Hur skulle det se ut? Vardagarna när vi fortfarande bodde ihop, alla resor och utflykter och långa sommarkvällar vid havet - allt har jag med mig och har växt av och igår när köket fylldes av stora och halvstora typer som alla hänger ihop på lika självklara som icke-biologiska grunder kände jag en djup och innerlig tacksamhet. Fan vad ni är bra! Vad du är bra Maja! With love och grattis från elaka styvmor.”

LÄS OCKSÅ: Carina Bergs chock efter fräcka frågan om nyfödda dottern Juno

LÄS OCKSÅ: Linda Bengtzing om kampen i hemmet med barnen Vera och Nils

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet / Karin Törnblom/TT

Senaste nytt