Därför flyttade Nicole Nordin och Peter "Foppa" Forsberg från Stockholm

Peter Forsberg och Nicole Nordin

Kärleksparet Peter "Foppa" Forsberg och Nicole Nordin flyttade till Schweiz för tre år sedan med deras tre barn. I en intervju med Nyhetsmorgon berättar paret varför de flyttade från Stockholm.
10 av sveriges hunkigaste idrottsstjärnor
Slå på ljud

För nio år sedan träffades den då 25-åriga handelsstudenten Nicole Nordin, 34, och stjärnhockeyspelaren Peter ”Foppa” Forsberg, 47, varandra. Paret möttes på en middag med gemensamma vänner och fann varandra direkt.

Idag lever Peter och Nicole tillsammans med deras tre barn Lennox, 8, Lily, 6 och Diego, 4.

Peter Forsberg har investerat i ett nytt skoföretag

Efter Peters karriär i NHL flyttade han hem till Sverige. Då lanserade han storsäljaren "Foppatoffeln". Sedan dess har han satsat på skobranschen, han har bland annat importerat den kända brasilianska flipflopen Ipanema till Sverige. 2018 investerade Peter tillsammans med Nicole i skoföretaget Inukki med huvudkontor i Zürich. Sedan investeringen bor nu paret i staden Zug i Schweiz med hela familjen.

”Planen är att flytta till hösten. Vi har köpt in oss i ett skoföretag som har huvudkontoret i Zürich och vi vill satsa på det några år nu”, sa Peter Forsberg till Sportbladet.

Nicole Nordin och Peter Forsberg berättar varför de flyttade till Zug

Som tidigare nämnt flyttade hockeyproffset och entreprenören till Schweiz 2018 för att satsa på sitt nya skoföretag. Men i en intervju med Nyhetsmorgon berättar paret att det även fanns andra anledningar till att de flyttade från Stockholm, bland annat att de ville flytta från lägenheten mitt i stan.

– Vi bodde i en lägenhet mitt i Stockholm på Östermalm och det var ganska tufft, säger Peter.

– Vi ville lämna stan med tre småbarn, vi bodde högst upp i lägenhetshuset så man var rädd för höjden och man var rädd för trafiken nere på gatan, så barnen fick inte vara så fria som vi hade hoppats på, fyller Nicole i.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nicole förklarar även att de har mer struktur nu än vad de hade i Stockholm.

– I Stockholm var det survival mode, man svettades och stressades och skulle se till att ha hand om barnen hemma kombinerat med att få jobbet gjort. I Schweiz är det de ena eller det andra, säger hon.

Peter berättar i intervjun om hur det känns att bo i Zug, Schweiz.

– Det är trevligt att bo där, det blir bara bättre och bättre nu när vi kommit in i vardagen där nere. Jag tycker att det är super, nära till allt, det är säkert, städat och allt funkar, säger Peter i intervjun.

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens avslöjande om Bianca Ingrossos bilder på Instagram

LÄS OCKSÅ: Steffo Törnquists utseendemiss inför inhoppet i Nyhetsmorgon

FOTO: Nyhetsmorgon/TV4, Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN