Steffo Törnquists utseendemiss inför inhoppet i Nyhetsmorgon

Steffo Törnquist

Nyhetsmorgon är tillbaka med nya programledare för den här veckan, och denna gången är det Sofia Geite och Steffo Törnquist.
Nu berättar han om sin utseendemiss innan sändningen.
”Jäklarns”, skriver han på Instagram.
Slå på ljud

Nyhetsmorgon är ett av Sveriges största program och har funnits i rutan i snart 30 år. En av programledarna som funnits med i många år är Steffo Törnquist som arbetat länge på TV4. Han tillsammans med Jenny Strömstedt brukar leda oss genom morgonen och de har bjudit på allt från skratt till tårar.

Programmet har även blivit kända för sina radarpar, likt Jenny och Steffo. Ett annat par som gjort stort intryck är Martin Järborg och Maria Forsblom. Under sommaren har Steffo hoppat in ett par gånger och lett programmet tillsammans med Sofia Geite, men nu berättar han om utseendemissen inför sändningen.

FÖRSVANN Så lever Marie Picasso – efter sjukdomskapen

Steffo Törnquist om relationen till Sofia Getie – oväntade kopplingen

Steffo som ofta bjuder på en hel del skoj genom tv-rutan drabbades dock av coroaviruset i fjol, han fick uppsöka vård men repade sig senare och var gladare än någonsin att vara tillbaka i rutan.

I en tidigare intervju med Hänt berättade han om hur det är att leda Nyhetsmorgon med Sofia Geite, då de har en speciell koppling till varandra. De båda kommer nämligen från Östergötland som de ofta skojar om på sociala medier.

– Jag ska hoppa in några program i sommar tillsammans med Sofia Geite. Hon är kanon. Bra journalist och löjlig humor - perfekt. Vi bryter ju båda på östgötska så vi kallas Team Uschaaaan!, berättade Steffo till Hänt följt av:

– Jag trivs också med Maria och Soraya, vi är ett bra gäng.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Steffo Törnquist utseendemiss inför sändningen: ”Jäklar”

Steffo är nu tillbaka med Sofia och leder tittarna både på måndagen och tisdagen. Men på Instagram berättar Steffo nu i ett Instagramklipp om missen, han har nämligen befunnit sig på sjön ett par dagar och har inte rakat sig berättar han.

– Ja man har ju varit på sjön litegrann här på sistone, men imorgon då är det dags att hoppa in i Nymo-studion igen, säger Steffo och fortsätter:

– Jag kör måndag-tisdag den här veckan, och jäklar jag har inga rakblad. Det kan bli så att det blir såhär tönt-skäggit på måndag så får jag raka mig till tisdag då.

Men inte gör det något tycker följarna, de är bara glada att se honom i rutan igen! Faktum är att flera tycker han ska köra på med skägget.

En kommenterar: ”Tycker att du ska fortsätta med töntskägget även på tisdag. Ju mer naturligt desto bättre.”

En annan in instämde och skrev under videon: ”Du passar i skägg. Måndag och du i rutan. Det ska bli trevligt. Kram”

LÄS OCKSÅ: Bingolottos ursäkt efter missen i förra helgens program

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens avslöjande om Bianca Ingrossos bilder på Instagram

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!