Idol 2023 marknadsföring banner

Carolina Gynning hyllas av följarna efter ärliga amningsbilden

04 aug, 2021 
Carolina Gynning
Carolina Gynning är nybliven trebarnsmamma och njuter i bebisbubblan med kärleken Viktor Philipson.
Nu visar hon upp en ärlig amningsbild som hon hyllas för av följarna.
”Så glad att du ammar och att du visar det”, skriver en.
Annons
Allt du behöver veta om Carolina Gynning
Allt du behöver veta om Carolina Gynning

Carolina Gynning, 42, är en svensk konstnär, entreprenör, tv-personlighet och influencer. Hon slog igenom i programmet Big Brother 2004 då hon deltog och dessutom vann. Sedan dess har det gått bra för konstnären, hon har synts i flera tv-sammanhang och även figurerat som programledare. Hon och nära vännen Carina Berg, 43, var exempelvis programledare för TV4:s Stjärnor på Is.

Idag är hon tillsammans med Vitkor Philipson, 35, i juni fick de ett barn som fått namnet Vilda. Carolina har sedan innan två döttrar Alicia och Adele tillsammans med Alexander Lydecker. Nu har hon publicerat en ärlig amningsbild som fått väldigt glada reaktioner.

Carolina Gynning om tredje dottern Vilda: ”Lilla skatten”

Carolina som även driver podden Gynning & Berg har berättat att graviditeten varit jobbig, hon har drabbats av urinvägsinfektion och mot slutet beskrev hon det som riktigt tungt. Men nu är den jobbiga graviditeten som bortblåst, för några dagar innan midsommar kom lilla Vilda till världen och lyckan var total hos Viktor och Carolina.

Annons

Sedan födseln har Carolina uppdatera mycket på sociala medier – främst är det bilder på hon och lilla Vilda. Den 21 juli fyllde Vilda en månad och Carolina visade stolt upp lilla dottern med en vacker bild.

”Vilda Aurora är 1 månad idag! Grattis lilla skatten”, skrev hon.

Flera följare tycker även att Vilda är lik sin pappa Viktor, men på bilden ovan ser en följare likheten till mamma. En skrev nämligen: ”Så söt och mammas långa fina ben ser man att hon har redan.”

Carolina Gynnings ärliga amningsbild väcker reaktioner: ”Så glad”

Carolina har nu publicerat en amningsbild som får följarna att reagera positivt! Många hyllar konstnären för hennes coolhet. På bilden syns Carolina amma sin dotter i offentligheten.

”Breastfeeding day is everyday”, skriver Carolina till bilden.

Bilden blir nu överöst av kärlek och komplimanger av följarna.

Annons

En skriver: ”Så glad att du ammar och att du visar det. Ibland funkar det inte, då får man ta till flaskan.. men det verkar som att så många inte ens försöker..det är synd. Njut av att det funkar!!”

En annan skriver: ”Så vacker bild” följt av ”Helt underbart”.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT / Cornelia Nordström/Expressen/TT

Annons