BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Carolina Gynning och Viktor Philipson har fått en dotter

25 jun, 2021 
Carolina Gynning och Viktor Philipsons första bild på dotterns
Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipson har fått sitt första gemensamma barn, en liten dotter som de välkomnat till världen.
Och lyckan är total! Nu berättar Carolina om den stora glädjen över att ha blivit mamma igen.
Annons
Allt du behöver veta om Carolina GynningBrand logo
Allt du behöver veta om Carolina Gynning

Det var i början av 2021 som konstnären, poddaren och tv-personligheten Carolina Gynning, 42, avslöjade att hon väntar barn med pojkvännen Viktor Philipson. Det är deras första gemensamma barn, men från en tidigare relation har Carolina även döttrarna Alicia och Adele med Alexander Lydecker.

Och nu har Carolina Gynning och Viktor Philipson fått sitt första gemensamma barn, en liten dotter. Carolina kan nu även titulera sig som trebarnsmamma och lyckan är total.

Carolina Gynnings kamp under graviditeten: ”Orkar inte mer”

Carolina har under graviditeten varit öppen med att hon inte alltid mått så bra. Bland annat i den egna podden Gynning & Berg – Hittar sig själva. Där har Carolina beskrivit sitt mående som upp och ner under graviditeten, hon åkte på urinvägsinfektion som inte var en höjdare.

– Jag mår så psykiskt dåligt nu, du vet ju vad jag har tagit mig igenom här, berättade hon i poddden.

Annons

Någon vecka innan förlossningen postade Carolina en bild där hon skrev att hon inte orkar mer och att graviditeten börjar bli riktigt påfrestande.

Till bilden skrev hon bland annat: ”Jag orkar inte mer nu! I Söndags hade jag täta värkar i 2 timmar var helt säker på att hon skulle komma. Men nu i veckan har jag bara varit helt slut och inte känt någonting.... Fasiken vad de två sista veckorna är tunga. Hade verkligen glömt det...”

Carolina Gynning har blivit mamma – avslöjar ovanliga namnvalet

Nu är den jobbiga graviditeten som bortblåst, för Carolina och Viktor har välkomnat sin lilla dotter till världen och lyckan är total. Namnet blev Vilda som är ganska ovanligt i Sverige, 1 147 personer heter Vilda enligt SCB.

Carolina beskriver nu sin stora kärlek över att ha blivit mamma igen för tredje gången.

Till bilden skriver Carolina: ”Mitt hjärta exploderar av kärlek. Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning . Vi mår bra och vi är lyckligast i världen. Älskar dig @viktorphilipson We did it 21-06-23. Tack @danderydsforlossningbb för superfint stöd och speciellt tack till Barnmorskorna Linn och Silvia som välkomnade vår älskling till världen!”

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

Annons