Likheten i Carolina Gynnings döttrars namn – detaljen avslöjar

Carolina Gynning med barnen Alicia och Adele

I slutet av juni föddes Carolina Gynnings och Viktor Philipsons första dotter. I samband med nyheten avslöjades hennes namn. Nu upptäckts likheterna med systrarna Alicia och Adele.
503 Service Unavailable

På midsommarafton gick Carolina Gynning, 42 ut med den lyckliga nyheten att hon och partnern Viktor Philipson, 35 fått en dotter.

"Mitt hjärta exploderar" skrev Gynning i samband med nyheten på Instagram.

Partnern Viktor Philipsson berättade också om händelsen samt kärleken till flickvännen och nyfödda dottern "Mina tjejer. Älskar er så mycket" skrev han då.

FAMILJ Mias offentliga stöd till Peg efter uppbrottet

Carolina Gynning om svårigheterna att bli gravid

Men vägen till att bli gravida har inte har varit lätt berättade Gynning tidigare för Femina.

–Vi har verkligen kämpat länge känns det som. Jag trodde jag skulle bli gravid första gången vi hade sex, men det tog 1,5 år, berättade hon då.

Men efter en lång tids försök att bli gravida och ett missfall gick paret ut med den glada nyheten att de äntligen väntade barn.
"Den största välsignelsen. Jag kan inte tro att det är sant. Väntar på ett mirakel" skrev Gynning tidigt i januari när hon visade upp bebismagen på Instagram.

Carolina Gynning om att bli mamma i fyrtioårsåldern

Gravidresan som följde har Gynning öppnat upp sig om och berättat att den inte varit helt lätt. Följarna har fått följa graviditeten och tidigt har Gynning berättat om hur det är att skaffa barn i fyrtioårsåldern.

– Det har varit för jävligt, jag har mått sjukt dåligt, och spytt varje dag i 3 månader. Det enda som hjälpte mig när jag mådde som sämst var frisk luft och att äta var tredje timme och att vila mycket, sa hon då till Femina och berättade även om hur det är att få dela gravidresan med bästa vännen Carina Berg, 43 som då väntade sitt andra barn tillsammans med maken Erik Berg, 32.

– Vi pratar mycket om våra krämpor. Som Berg brukar säga; ”det är skönt att få barnbidrag och pension samtidigt”, sa då Gynning skämtsamt.

Carolina Gynnings namnval på nyfödda dottern

I samband med den glada nyheten att dottern kommit till världen avslöjade Carolina Gynning även namnet på hennes nyfödda bebis.

"Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning. Vi mår bra och vi är lyckligast i världen" skrev Gynning då.

Vilda är Carolina Gynnings första barn tillsammans med partnern Viktor men det tredje barnet i barnskaran. Sedan tidigare har hon barnen Alicia, 9 och Adele, 7 tillsammans med ex-pojkvännen Alexander Lydecker, 40.

Nu har det upptäckts likheter mellan systrarna i namnvalet. De två första flickornas tilltalsnamn börjar på bokstaven A precis som deras pappa Alexander. Medan nykomlingen Vildas namn börjar på bokstaden V precis som pappa Viktor.

Carolina Gynning tillsammans med döttrarna Alicia och Adele

LÄS MER: Carolina Gynnings första video på dottern Vilda får följarna att häpna

LÄS MER: 12-barnsmamman Annika har fött sitt elfte barn - avslöjar namnvalet till sonen

FOTO: Instagram, BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!