ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Annika Pettersson har fött sitt 11:e barn – avslöjar namnvalet

08 jun, 2021 
Annika Pettersson
Annika Pettersson, som medverkade i Familjen annorlunda, har fött sitt 11:e barn.
Nu berättar hon om lyckan och avslöjar namnvalet.
– Innan det spikades ville vi ju se honom, säger Annika.
Annons
Svenska kändisars val av unika barnnamnBrand logo
Svenska kändisars val av unika barnnamn

Annika Pettersson och Conny Pettersson blev kända efter sin medverkan i den omtyckta dokusåpan Familjen Annorlunda. I tre säsonger, mellan 2016-2018, medverkade familjen i det folkkära programmet. Nu har Annika dessutom fött sitt 11:e barn och det blir Connys 12:e, då han har ett barn sedan en tidigare relation.

Den här gången blev det en liten pojke och namnet har de redan kommit överens om. När Hänt når Annika berättar hon om den stora lyckan över att ha blivit mamma igen – och hon avslöjar även hur de kom fram till namnet så snabbt!

Annikas namnbeslut till bebisen: ”Givet att det var en William”

Annika hade planer på att döpa syskonet Anton till William från början, men ändrade sig sedan. Istället fick det senaste tillskottet i familjen heta William, som bara föddes för några dagar sedan. Enligt Annika kändes namnet dessutom helt rätt och resterande barn gillar namnet lika mycket.

Annons

– Williams namn var nog med lite i bakgrunden redan när vi bestämde att Anton skulle bli en Anton. Sen när vi fick veta att en pojk till var på väg så blev det liksom givet att det var en William, säger Annika och fortsätter:

– Men innan det spikades ville vi ju se honom, och han ser verkligen ut som en William. Vi har även frågat barnen som håller med om hans namn.

William föddes för ett par dagar sedan och var ute på bara några minuter, beskrev Annika på Instagram.

Till en bild på William när Annika avslöjade namnet skrev hon skojsamt bland annat: ”Skatteverket får nog en chock när de får in ett namn av oss såhär snabbt (har aldrig hänt förr!).”

Annika Petterssons dröm om elva barn: ”Så var jag gravid igen”

Annika har alltid haft en dröm om många barn, detta uttryckte hon redan i sin medverkan i Familjen annorlunda, och på Instagram heter hon just ”drömmenom11barn” och nu har drömmen gått i uppfyllelse!

Annons

Annika har nu elva barn med Conny, men titulerar sig som tolvbarns-mamma då hon dessutom har ett bonusbarn.

– Vi skojade en del inom familjen och Conny skämtade ett par gånger om att "jag har ju 11 nu, du har ju bara 10". Hoppsan - så var jag gravid igen, säger Annika och fortsätter:

– Tilläggas bör att det alltid varit med glimten i ögat och aldrig nåt illa menat liksom. Drömmen om 11 är ju en barndomsdröm, men lite extra kärlek resulterade i att det inte stannade där.

FOTO: Instagram / TV4

Annons