Familjen Annorlunda- Annika höll graviditeten hemlig

Familjen Annorlunda-paret ska nu få sitt elfte barn.
Nu berättar Annika Nilsson Petterson för Hänt hur de tänker kring fler barn i framtiden.
Slå på ljud

De äkta makarna Annika Nilsson Pettersson och Conny Pettersson har  varit med under flera säsonger av TV4:s långkörare Familjen annorlunda. Paret har 10 barn tillsammans och har under sin medverkan i programmet pratat om att de vill skaffa ännu fler ihop.

Deras Instagram-konto heter Drömmen om 11 barn och det är en dröm som nu kommer att slå in. Paret väntar nämligen sitt elfte barn. För Hänt berättar Annika hur hon mår under sin graviditet.

– Graviditeten går fint. Är i vecka 31 nu så det är inte lång tid kvar. Denna graviditet har gått ganska fort överlag, och snart är det dags för förlossning. Spännande. Vi valde att vänta ett tag med att gå ut med graviditeten denna gång, ett medvetet val, men det har varit skönt på ett sätt. Endast familj och mina absolut närmaste har vetat, säger hon.

Annika om att skaffa fler barn

På frågan hur det känns att drömmen om elva barn nu snart slår in svarar hon att det känns lite konstigt – samtidigt som hon inte känner att ett barn till gör så stor skillnad då de redan är en stor och härlig familj.

– Det känns faktiskt lite konstigt att vi får nummer elva nu. Samtidigt är det liksom ingen större skillnad med elva barn mot till exempel åtta barn, vi är fler än genomsnittet och har hittat en vardag i det. Familjelivet rullar på och dagarna likaså, säger hon.

Hur tänker ni kring fler barn efter den elfte? 

– Om det är den sista eller inte låter vi framtiden utvisa, ingenting är omöjligt och dörren stängs inte om man säger så.

Hon berättar även att allt funkar bra mellan henne och Conny, trots att småbarnslivet ibland kan vara påfrestande för relationen.

– Parrelationen funkar bra, och vi har hittat en schysst vardag som funkar med familjelivet. Vi ser varandra och vi låter varandra ha våra intressen, säger Annika.

FOTO: TV4/PRIVAT

SENASTE NYTT!