LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Annika Pettersson har fått elfte barnet – en son

17 jun, 2020 
Linnea Lundgren
Familjen Annorlunda-Annika Pettersson
Äntligen kan hon titulera sig själv som 11-barnsmamma.
Under tisdagen kom Familjen Annorlunda-profilen Annika Petterssons lilla underverk till världen.
"Hallå världen liksom!! Så lugn och go, alldeles perfekt och helt underbar.", skriver hon på Instagram.
Annons
Allt om Sami och Matilda NikulaBrand logo
Allt om Sami och Matilda Nikula

Annika Pettersson och Conny Pettersson blev kända för hela svenska folket under sin medverkan i TV4:s realityprogram Familjen Annorlunda. I hela tre säsonger, 2016, 2017 och 2018, fick tv-tittarna följa den stora familjen.

Och sedan start har det stått klart att Annika längtar efter elva barn. På hennes Instagramkonto, som heter drömmen om elva barn, får hennes följare en inblick i hennes vardag som mamma. Och så i februari avslöjade Annika att paret äntligen väntar sitt elfte barn.

Ohhps we did it again” som Britney Spears alltid sjöng”, skrev Annika Pettersson då på Instagram.

För Hänt berättade Annika att familjen valt att dölja graviditeten under en längre tid.

– Vi valde att vänta ett tag med att gå ut med graviditeten denna gång, ett medvetet val. Men det har varit skönt på ett sätt. Endast familj och mina absolut närmaste har vetat.

Föddes i händerna på pappa

Så under tisdagen var det dags. Under tisdagen lade Annika upp ett inlägg på Instagram som fick hennes följare att förstå vad som var på väg att hända. Till en bild av en mycket koncentrerad Conny skrev Annika:

Annons

“Guess what?!”

Och bara några timmar senare kom en bild på det lilla underverket, Conny och Annikas nyfödde son. Paret kom in till förlossningen vi 08-tiden på tisdagsförmiddagen och två timmar senare var han ute.

“Mantrat “lyssna lyssna lyssna, lyssna på kroppen!!” gick ständigt i huvudet under de sista värkarna. Funkade klockrent.
Likt både David, Juliet, Ninja och Lovis så föddes Lillebror i händerna på pappa”, skriver Annika på Instagram till en bild på den nyfödde och fortsätter:

“4780g bebis och nästan precis 1 kilo moderkaka – och förlusten blev bara 200ml blod. Klockan är nu 18.00, 8 timmar sen han föddes och än har jag inte märkt av några eftervärkar, men det kommer väl”.

Annika Petterssons stora lycka

Trots en relativt komplikationsfri förlossning fick den stora familjen där hemma snällt vänta med att träffa sin nya lillebror då coronarestriktionerna tvingade mamma och bebis att sova en natt på sjukhus. Men på tisdagen var den lille kontrollerad och klar för hemfärd, något Annika skriver om på Instagram.

“Lille parveln godkänd och klar – nemas problemas. Nu sticker vi hem till resten av flocken så de äntligen får träffa honom. Vi mår nästan lite oförskämt bra faktiskt. Han äter-sover-bajsar, precis som det ska vara. Jag har lite ont i ländryggen efter förlossningen, förmodligen tryckte han på något på vägen ut. Annars ingenting.” 

Nu önskar vi Annika och Conny stort grattis och lycka till med er lille solstråle!

Annons