Steffo Törnquists utseendeförvandling i Nyhetsmorgon efter semestern

Steffo Törnquist

I veckan kom Steffo Törnquist tillbaka till Nyhetsmorgon efter sin semester – något var dock annorlunda med hans utseende.
Nu visar Steffo upp utseendeförvandlingen direkt i tv.
Slå på ljud

Programledarfavoriten Steffo Törnquist är en självklar syn till frukosten för många svenskar, då han leder TV4:s morgonprogram Nyhetsmorgon några dagar i veckan. Steffo har lett programmet tillsammans med Jenny Strömstedt under flera års tid. Nu under sommaren har han däremot hoppat in och jobbat med det senaste tillskottet i Nyhetsmorgonfamiljen, nämligen Sofia Geite. Steffo har jobbat som programledare på Nyhetsmorgon sedan 2000.

Steffo Törnquist om semesterskägget

I veckan skrev Hänt om Steffos så kallade töntskägg som han hade grott under semestern. Han lade ut en instagramvideo där han berättade att han hade sparat skägget när han var ute på sjön men inte hade en rakhyvel att raka bort det med inför måndagens tv-sändning.

– Jag kör måndag-tisdag den här veckan, och jäklar jag har inga rakblad. Det kan bli så att det blir såhär tönt-skäggit på måndag så får jag raka mig till tisdag då.

Många av följarna verkade positiva till Steffos nya skäggiga look.

SYND! Därför försvinner Laila Bagges program Lailaland

Programledaren rakar av skägget i direktsändning

Men tittarnas lycka vänds snabbt för redan dagen därpå under tisdagens program får Nyhetsmorgon besök av barberaren Nils Johannesson som var där för att raka bort Steffos semesterskägg. I programmet får vi se hur Nils jobbar med att få bort skägget på programledaren, däremot blir det dags för reklam så tittarna fick inte se slutresultatet förens efter reklampausen när det var dags för morgonens sommargäst att stiga på i studion.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nyhetsmorgons Instagramkonto la ut en bild från Steffos förvandling under morgonen och skrev till bilden: ”Ni missade väl inte att Steffo blev förvandlad i studion idag?”

Även denna gången var tittarna nöjda med innehållet i Nyhetsmorgon.

”Absolut såg man det. Att Steffo blev rakad, kul grej. Alltid roligt när det inte är uppstyltat o inrutat...det är ju det som gör nyhetsmorgon kul att titta på. Ni är naturliga”, skriver en tittare.

”Så fint Steffo”, skriver en annan tv-tittare.

En av tittarna tyckte Steffo passade både med och utan skägg: Steffo det blev fint, rent o snyggt. Sen tycker jag även att det är klädsamt med lite skäggstubb”

LÄS OCKSÅ: Tittarnas skarpa kritik mot inslaget i Lotta på Liseberg: ”Ta ansvar nu!”

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos uppmaning till Pernilla Wahlgren – efter sexsnacket

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

SENASTE NYTT!