Därför försvinner Laila Bagges realityprogram Lailaland från Viafree

Laila Bagge

Laila Bagge har haft en egen realityserie på Viafree sedan 2018 – Lailaland. Nu berättar radioprofilen att tv-serien ska läggas ner.
Många har undrat om det kommer ny säsong av Lailaland i höst men det gör det tyvärr inte”, skriver Laila på bloggen.

Laila Bagge, 48, blev först känd för svenska folket när hon var med i juryn i Idol 2008 tillsammans med hennes ex-make Anders Bagge, 53, och låtskrivarkollegan Andreas Carlsson, 48. Innan dess arbetade hon som låtskrivare åt världskända artister så som Céline Dion. 1998 släppte hon även ett eget album som hette Hello Laila. Idag jobbar hon som radiopratare på Rix MorronZoo tillsammans med Roger Nordin, 44.

Sedan 2018 har tittarna kunnat följa radioprofilen Laila och hennes liv i reality-serien Lailaland på Viafree. I programmet visar Laila upp sitt privatliv. Hennes son Liam Pitts är också en stor del av serien då han visar upp sitt liv kring studier, kampsport, familj och vänner. Serien har sänts i fyra säsonger och senaste säsongen sändes 2020.

SLUTA Biancas uppmaning till Pernilla – efter sexsnacket

Laila Bagge i nya serien Powerkvinnor

Den 7 september kommer en ny realityserie som Laila kommer medverka i. Serien heter Powerkvinnor och i serien kommer tittarna få följa fem vardagen ur fem framgångsrika kvinnors liv. Utöver Laila är Camilla Läckberg, Keyyo, Antonija Mandir och Doktor Mouna Esmaeilzadeh med i serien.

– Jag är så stolt över att en del av det här supergänget med så starka, inspirerande kvinnor som Mouna, Camilla, Keyyo och Antonija. Vi är ju ganska filterlösa i min familj så jag hoppas kunna ge en så sann bild av mig och mitt liv som möjligt – i både motgångar och framgångar, säger Laila till Aftonbladet.

Förklaringen till att Lailaland försvinner

Lailaland är en tittarfavorit hos många och häromdagen gick Laila ut med att det inte blir någon femte säsong inom den närmsta framtiden.

”Många har undrat om det kommer ny säsong av Lailaland i höst men det gör det tyvärr inte.

Laila förklarar att anledningen till att inspelningen av Lailaland stoppas är på grund av att hon inte kunde spela in hennes andra program Powerkvinnor samtidigt.

”Det har inte varit möjligt att filma två program samtidigt. Men ni som saknar Lailaland kommer inte bli besvikna här.”

Däremot nämner inte Laila att Lailaland kommer läggas ner helt, så det finns chanser att reality-programmet kommer att komma tillbaka till tv-rutan i framtiden.

LÄS OCKSÅ: Mikael Sandström i publiken på Lotta på Liseberg – berättar om dramatiska upplevelsen

LÄS OCKSÅ: Hollywoodfrun Gunilla Persson och dottern Erika lämnar USA

FOTO: Viafree, Karin Törnblom/TT