Anders Bagge om framtiden med hustrun Johanna Lind Bagge

Anders Bagge, Johanna Lind Bagge

Anders Bagge och hustrun Johanna Lind Bagge har varit gifta i tre år. Nu berättar Anders om framtiden och hur parets äktenskap är på riktigt.
Slå på ljud

Anders Bagge, 53, är ett välkänt ansikte för svenska folket och ända sedan 2008 har han kunnat titulera sig som jurymedlem i Idol. I våras kunde man även se Anders i rutan när han gömde sig under Sjöbjörnens dräkt i succéprogrammet Masked singer.

I Masked singer blev Anders en riktig tittarfavorit och efter tävlingen berättade han för Hänt att han fått ett helt nytt självförtroende.

– Jag vann tillbaka min självkänsla till viss del. Det gjorde jag ju redan samma dag som jag sjöng den första låten, sa Anders då till Hänt och avslöjade samtidigt att det inom kort kommer musik från hans håll.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anders Bagge om framtiden

Musiken som Anders har i görningen kommer till jul, det ska nämligen bli en julskiva som består av sex stycken låtar.

– Jag ska släppa den mysigt till julen. Kanske nån duett, jag har inte bestämt nånting. Jag ska sätta mig ner i sommar tillsammans med min goda vän Andreas Aleman, och titta lite och se, sa Anders då till Hänt.

Nu syns Anders Bagge återigen i rutan, men denna gång är han gäst hos Ernst Kirchsteiger i Sommar med Ernst. Och i programmet kommer de in på vad Anders har för planer framåt.

– Men framtiden då Anders? Är du en sån som går och grumlar mycket på den eller låter du det bara ske?, frågar Ernst.

– Nu ska jag berätta nåt spännande för dig. Jag har delat in mitt liv i tårtbitar. Då har jag lagt upp det så att jag har en som är "jobb", och så har jag en annan som heter "tid för mig själv", jag och min trädgård och göra precis vad fasiken jag vill, det är kanske 10 %, säger Anders och fortsätter:

– Och sen har jag 7 % av det, 10 % av det och så delar jag upp hela mitt liv i små saker som jag måste göra. Musicerande är också 10 %.

Anders Bagge, Ernst Kirchsteiger

Anders Bagge gästade Sommar med Ernst.

Foto: TV4
Exklusivt
ÅTERFÖRENING Malin Watson om Doktor Mikael – ett år efter Let's dance

Anders Bagge avslöjar privata detaljer om äktenskapet

Under tiden som Anders pappa var vid livet så var det struktur och planering som gällde. Och sådan far sådan son, för nu verkar Anders ha tagit efter sin pappas beteende till stor del.

– Jag tror att jag börjar få en "struktureringsgubbe" i mig. Det behövs att få lite struktur, säger han i tv-programmet.

Sedan snart tre år tillbaka är Anders gift med hustrun Johanna Lind Bagge och deras stora passion i livet är deras hundar. På sociala medier kan man ofta se deras kärlek till de fyrbenta vännerna i hemmet. Men det är inte bara hundarna som binder dem samman, nu berättar Anders om den äkta kärleken.

– Och så tänker jag på mig och Johanna, som jag älskar något vansinnigt mycket. Och vi är som syskon, vi har liksom alla ups and downs som allting har, men så i slutändan vet vi att vi älskar varandra, säger han i Sommar med Ernst.

LÄS OCKSÅ: SUPER-SEMESTER Filip Lamprecht lämnar Sverige – igen

LÄS OCKSÅ: HJÄLTEN Pappan hyllas för heroiska insatsen – offrade sig

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

SENASTE NYTT!