ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Watson om en återförening med Doktor Mikael – ett år efter Let's dance

28 jul, 2021 
MALIN OCH MIKAEL
Malin Watson och Mikael ”Soldoktorn” Sandström skulle dansat ihop i Let's dance 2020. Tyvärr satte pandemin stopp för det och Mikael ryckte in i vården igen.
I en intervju med Hänt berättar Malin nu om en återförening med Mikael.
– Ja såklart! Det tror jag han vet, säger Malin till Hänt.
Annons
5 anledningar att älska Mikael SandströmBrand logo
5 anledningar att älska Mikael Sandström

Malin Watson är en återkommande profil i det omtyckta dansprogrammet Let's dance. Faktum är att hon till och med träffade sin livskärlek David Watson genom dansen, tillsammans tävlings-dansade de och har bland annat uppträtt för världsstjärnor som Elton John.

Malin medverkade för första gången i Let's dance 2006 och dansade då tillsammans med Peter "Peppe" Eng. Efter det tog hon en paus och fick två barn för att sedan göra comeback år 2015. I en intervju med Hänt berättar hon nu om dansen, maken och en återförening med Mikael ”Soldoktorn” Sandström som hon egentligen skulle dansat med ifjol.

Malin Watson om hur hon träffade David Watson: ”Klickade”

Malin och David Watson har varit ett par sedan 26 år tillbaka och nyligen firade de dessutom 23 år som gifta. De har två barn tillsammans och lever ett lyckligt familjeliv. De båda dansar, och under Let's dance arbetar David som koreograf bakom kameran medan Malin är framför.

Annons

Hur träffades ni?

– Vi träffades under vår tävlingskarriär. Under tävlingskarriären kände vi till varandra för vi var rankade på samma nivå. Jag hade spanat in honom litegrann, sen så provdansade vi, säger Malin och fortsätter:

– Då kändes det bra direkt och vi klickade. Jag kände att det här är rätt och efter det så började vi att dansa. Efter sex månader blev vi pojkvän och flickvän och vi har jobbat ihop sedan dess.

Malin konstaterar att det gick fort och att även karriären tog rejäl fart.

– Det gick väldigt fort, karriären och att vi blev ihop. Då David är brittisk så valde vi att tävla för England och var en del av det brittiska landslaget även fast det är mycket svårare.

Malin Watson om en återförening med doktor Mikael

Malin Watson älskar Let's dance och har många minnen, hon minns alla sina danspartners väl och poängterar att hon och Jesper Blomqvist hade extremt roligt då de båda var lika tävlingsinriktade och vann hela tävlingen 2017.

Annons

– Fantastiskt kul att få bli ihopparad med en person som ville träna så mycket. Han orkade, var van att träna och ville vinna. Det var jättekul, man har så himla roligt tillsammans.

Malin som ifjol skulle dansat med Mikael Sandström, även känd som doktor Mikael, fick inte chansen på grund av att han behövde återgå till sitt jobb som läkare i intensiven i och med coronapandemin.

– Vi hann bara dansa en enda dans, men har en jättebra relation. Jag har en väldigt bra relation med alla mina tidigare danspartners. Man lär känna varandra så väl.

Kan du tänka dig att dansa med honom igen?

– Ja såklart! Det tror jag han vet. Han blev jättebesviken på detta, han hade tagit tjänstledigt och åsidosatt allting. Han ville verkligen träna. Så det var snopet att vi aldrig fick chansen, men det var liv som stod på spel. Jag stöttar honom till 100 procent i det. Men det hade varit kul att få en till chans, avslutar Malin.

FOTO: Eero Hannukainen/TT / BYRMO CAROLINA/Aftonbladet

Annons