TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Malin Watsons fina ord om maken David och barnen Alexander och James

18 mar, 2021 
Malin Watson och maken David
Malin Watson är en av proffsdansarna i Let's dance.
Hon är gift och har två barn med dansaren David Watson.
Här kan du läsa Malins fina ord familjen.
Annons
Suzanne Axell okända kampen bakom kulisserna – berättar om tuffa tiden: ”Svårt”Brand logo
Suzanne Axell okända kampen bakom kulisserna – berättar om tuffa tiden: ”Svårt”

Äntligen är succéprogrammet Let's dance igång! Malin Watson, 48, är som flera år tidigare en av proffsdansare och ska i år lära journalisten Janne Josefsson, 68, att röra på påkarna.

Malin har många år på nacken inom dansen och är även gift med proffsdansaren David Watson, 52. De lever och arbetar tillsammans, något Malin verkar älska enormt.

Malin Watsons kärlekshyllning till maken David Watson

Något som Malin inte sparar på är sin kärlek och bekräftelse till maken David Watson, i alla fall på Instagram. Hon delar med sig av livet tillsammans med maken som hon älskar och hyllar honom ofta.

Senaste alla hjärtans dag så tillägnade Malin ett inlägg till sin make och skrev texten:

”Glad alla hjärtans dag min vackra kille. Du förtjänar att bli firad inte bara idag utan alla dagar. Min sten, min hjälte, mitt allt”.

Malin Watson har två barn med David Watson

Malin och David har två barn ihop, två söner. Alexander, 12, är den äldste född 2008 och kallas för Alex. Och yngstingen James är född 2010 och är idag 10 år gammal.

Annons

Tillsammans bor hela familjen i Täby, men ort norr om Stockholm. I familjen har de middagar där de pratar om hur dagen varit.

– Jag försöker alltid sitta ner och äta middag tillsammans och prata om vad som var det värsta som hände i dag, och det bästa som hände i dag. Så att det är okej att berätta negativa saker, har Malin tidigare berättat om barnen i en intervju med Expressen.

Malin och David Watson med barnen Alex och James
Familjen Watson på mingel.

Vad heter Malin Watson på Instagram?

Maria är inte bara aktiv på dansgolvet, utan även på sociala medier. I alla fall när det gäller Instagram. Där heter hon malinwatson och har strax under 8 000 följare.

På den sociala plattformen beskriver hon sig med orden: ”Vinnare av Let's dance Sverige år 2017, proffsdansare, danstränare och koreograf”.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons