Bilden på Niclas Wahlgrens son Tim väcker glada reaktioner

Niclas Wahlgren och sönerna

Niclas Wahlgren har två söner, Tim och Kit. Kit syns en hel del på sociala medier, medan Tim hållit sig mer i bakgrunden.
Men nu har farmor Christina Schollin publicerat en bild på Tim som får följarna att tappa hakan!
”Snygga killar”, skriver en.

Niclas Wahlgren, 55, har en framgångsrik karriär bakom sig. Numera pratar han i radio och är personlig tränare. Han bor likt sin syster Pernilla Wahlgren på Lidingö i ett radhus.

Sitt hem är han dessutom flitig på att visa upp på sociala medier, han har under senaste tiden gjort om en del i radhuset. Bland annat uteplatsen som fick sig ett rejält lyft efter Niclas renovering. Nyligen renoverade han även sin bod som han inrett som en liten träningslokal.

”LÅT OSS SLIPPA” Tittarna rasar efter inslaget – vädjar till Lotta

Niclas Wahlgrens lyxsemester med sönerna – har köpt båt

Niclas Wahlgren har under senaste månaden haft semester och han tillbringar en hel del tid i skärgården. Kanske inte så konstigt, med tanke på att han har köpt en ny båt.

Sedan båtköpet har följarna fått hänga med på härliga uppdateringar ute till havs. Niclas fotar ofta från båten och från olika öar han besökt.

Till en bild skriver han: ”På den här holmen har jag nästan växt upp efter alla somrar på sjön med mamma & pappa och syskonen. Varje gång jag nu i vuxen ålder åker ut på sjön lägger jag alltid till här någon kväll på sommaren. Så många minnen”

Pappa Hans Wahlgren kommenterade då Niclas bild och är glad att han har intresse för båtar: ”Så glad att du fortsätter älska båtar och skärgården nu när jag stannar på bryggan.”

Christina Schollins nya bild på Niclas Wahlgrens äldsta son Tim

Niclas har två söner, den minsta heter Kit Wahlgren som han har tillsammans med Laila Bagge. Kit har synts flitigt sedan födseln och många känner igen honom. Niclas förstfödda son Tim Wahlgren har dock inte synts till lika mycket – som Wahlgren-familjen annars gör. Niclas har sonen tillsammans med Mia Bodén som syster Pernilla dessutom driver en butik med.

Men under sommaren har det dykt upp några bilder på Tim, bland annat har han synts spendera tid hos sin farmor och farfar. Och Christina Schollin var snabb med att publicera en bild på sitt älskade barnbarn när de var på besök.

Till bilden skrev Christina: ”Vilken härlig dag. Vi fick besök av Niclas Wahlgren och hans båda söner Tim vårt äldsta barnbarn och Kit som är näst yngst!”

Flera häpnar nu över bilden och har kommenterat sin glädje för Christina. En kommenterar att tiden går för fort då de tycker Tim har blivit så stor.

”Och när blev Tim så stor? Kan någon stanna tiden... Det går alldeles för fort..”, skriver en.

En annan skriver: ”Snygga killar och glada som pappa Niklas”

Flera instämmer och tycker Niclas söner är väldigt fina och lik sin pappa, en annan skriver: ”Fina pojkar som far sin”.

LÄS OCKSÅ: Så lever Bert Karlsson idag efter krisen med miljonförlusten

LÄS OCKSÅ: Elisa Lindströms besked i karriären – efter turbulenta våren

FOTO: Instagram/Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!