TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Tittarnas kritik mot Lotta på Liseberg – efter inslaget med Johan Jureskog

27 jul, 2021 
Lotta på lisebeg
Lotta på Liseberg bjuder upp till både dans och sång.
Men under måndagens avsnitt var inte tittarna helt nöjda – de riktar nämligen kritik mot inslaget med kocken Johan Jureskog.
”Snälla Lotta ta inte in mat i det här programmet också”, skriver en
Annons
Fem anledningar till att vi älskar Lotta EngbergBrand logo
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg

Lotta på Liseberg har varit en klar tittarfavorit i många år. Programmet hade premiär 2009 och under juni, juli och augusti direktsänds allsången vid Stora scen på nöjesparken Liseberg i Göteborg.

Programledaren Lotta Engberg, 58, har hyllats för sina insatser för programmet och har haft artister som Kikki Danielsson och Lena Philipsson på plats i år. Programmet pågår enda in i augusti och Lotta beräknas sedan ta över Bingolotto som vanligt till hösten igen. Nåväl att Lotta ofta hyllas så riktar en del tittare nu kritik mot den folkkära programledaren – detta efter inslaget med kocken Johan Jureskog.

Lotta Engbergs jobbsommar och kärlekssemester med Mikael

Lotta har fullt upp hela sommaren, där ett stort fokus såklart är på Lotta på Liseberg. Varje måndag sänds programmet direkt från Göteborg och under veckorna ägnar Lotta tid åt förberedelser.

På midsommarafton var hon inte heller ledig då hon tillsammans med kollegan och vännen Stefan Odelberg ledde Bingolottos sommarkväll. Emellan repetioner så har hon såklart också hunnit semestra lite på hemmaplan med kärleken Mikael ”Soldoktorn” Sandström. De två ska bland annat ha tillbringat tid på Mikaels landställe, strax utanför Göteborg.

Annons

Under gårdagens sändning så hyllade dessutom Lotta Curt-Eric Holmquist som under förra veckan gick bort i akut myeloisk leukemi. Han och Lotta arbetade med Lotta på Liseberg och Curt-Eric beskrivs som ”underbar” av Lotta.

– Det är nästan på dagen tio år i dag som vi stod här och sjöng den här sången tillsammans. Curt-Eric är inte kvar. Han var underbar, och han var med oss alldeles, alldeles för kort, sa Engberg under programmet.

Kritiken mot Lotta på Liseberg – efter inslaget med Johan Jureskog

Under gårdagens program så hade Lotta Engberg en gäst, nämligen Johan Jureskog. Detta uppskattades inte av tittarna som nu riktar kritik mot kanalen på facebook, flera är missnöjda över att TV4 valt att ha med inslag om mat under sändningen.

”Snälla Lotta, ta inte in mat i detta programmet också, Lotta på Liseberg är ett mycket trevligt musik- och underhållningsprogram, maten kan hålla sig i alla andra tio matprogram, annars var det bra som vanligt”, skriver en tittare.

”Instämmer verkligen med dig, det var till och med mat i Bingolotto”, skriver en annan.

En annan tycker man kan skippa mat-inslaget då det inte tillför något. Personen skriver: ”Låt oss slippa mat i detta program åtminstone. Texten går ej att läsa mot grön bakgrund.”

FOTO: Tommy Holl/TT

Annons