ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Christina Lindbergs stöd till Kikki Danielsson – inför Lotta på Liseberg

26 jul, 2021 
CHRISTINA LINDBERG OCH KIKKI DANIELSSON

Christina Lindberg och Kikki Danielsson är goda vänner. De har uppträtt genom åren och stöttar varandra. Denna gång var inget undantag då Christina berättar om stödet till Kikki inför Lotta på Liseberg.
– Jag kommer stötta och peppa henne! Hon kommer göra det bra, säger Christina.

Annons
Svenska kändisar då och nu - så såg de ut som barnBrand logo
Svenska kändisar då och nu - så såg de ut som barn

Countrysångerskorna Kikki Danielsson, 69, och Christina Lindberg, 52, har flera glansdagar ihop. De slog båda igenom som unga och deras vägar har korsats genom åren. Christina och Kikki arbetade som senast 2019 tillsammans då de gjorde en gemensam countryshow.

Nu gästar Kikki Danielsson Lotta på Liseberg och i en intervju med Hänt berättar Christina om stödet till Kikki och hur hon ser på deras relation.

Christina Lindberg om stödet till Kikki Danielsson – inför Lotta på Liseberg

Christina Lindberg berättar om att hon själv inte bockat av Lotta Engbergs, 58, Lotta på Liseberg. Detta är något hon gärna skulle vilja göra.

– Jag känner ju både Sanna Nielsen och Lotta Engberg väl, jag hade gärna velat vara med, berättade Christina för Hänt och fortsatte:

– Jag borde ha sagt något, men det händer saker hela tiden i denna branschen ändå. Nu tänker jag på varför jag inte kollade upp detta, det kom till mig nu att jag borde gjort det.

Annons

Istället ger hon nu sitt stöd till Kikki Danielsson som uppträder under måndagens program, något hon berättar för Hänt.

– Nu har inte vi hörts på länge jag och Kikki, hon var då lite trött och hade lite problem med tänderna. Men vi stöttar alltid varandra, helt plötsligt delar Kikki saker jag har lagt upp på sociala medier. Vi har kärleken till varandra. Jag har ju känt henne större delen av livet, visst är det så, säger Christina Lindberg och lägger till:

– Hon och jag är nära, Kikki är en jordnära människa.

Hur kommer du stötta henne inför Lotta på Liseberg?

– Jag kommer stötta och peppa henne! Hon kommer göra det bra, säger Christina.

Christina Lindbergs starka ord till Kikki Danielsson: ”Go och omtänksam”

Under en tidigare intervju med Hänt från våras berättade Christina om hennes och Kikkis relation.

– Vi är goda vänner, vi jobbade tillsammans senast 2019. Hon har alltid varit en ödmjuk kvinna. Jag träffade henne första gången när jag var tretton år och hon lärde mig väldigt mycket.

– Jag var så tacksam att jag fick chans att vara med ens, hon har alltid varit lika go och omtänksam. Även om hon har haft det ganska tufft så är hon oerhört härlig, säger Christina.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT / Karin Törnblom/TT

Annons