Så avslöjade Anders Bagge sig själv i Masked singer

Anders Bagge
Exklusivt

Anders Bagge har ett stort fan, nämligen hans mamma. Så fort hon fick höra Sjöbjörnen sjunga så misstänkte hon att det var hennes son under masken. Så här avslöjade Anders Bagge sin medverkan.

Den nya familjeunderhållningen Masked singer har gjort succé bland svenska folket. Varje vecka har en person tvingats ta av sig masken och avslöja sin identitet, men i semifinalen skulle fem bli tre – vilket betyder att två personer tvingades lämna tävlingen.

Figurerna som tvingades ta av sig masken och avslöja sina identiteter blev Sjöbjörnen och Draken. Under Drakens mask var det komikern Johanna Nordström som tittade fram och under Sjöbjörnens stora nos gömde sig Anders Bagge!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så avslöjade Anders Bagge sig själv för mamman

Anders har blivit en riktig tittarfavorit med tanke på hans otroliga sångröst och charm. Trots att ledtrådarna var rejält knepiga ibland så verkade ändå många tittare gissa rätt om Sjöbjörnen. Faktum är att ledtråden om bräck-choklad var så knepig att till och med Anders blandade ihop den verkliga kopplingen.

– När jag står och tar av mig masken så säger de så här till mig "det här med Bräck, var det Hela Sverige bakar och Bräck choklad?" och då hör inte jag vad de säger för jag höll på att svimma av värme, så jag säger ja... Men det stämmer inte, förklarade Anders för Hänt.

LÄS MER: De åkte ur semifinal i Masked singer – detta betydde alla ledtrådar

Men nu är Anders identitet avslöjad och en person som verkligen hejat på honom hemma i tv-soffan är hans mamma! Faktum är att hon kunde knäcka koden om sin son redan efter första programmet.

– Jag avslöjade ingenting till min kära mor. Hon hade ju förstått att det var jag som sjunger i Masked singer och då svarade jag: "ja mamma det är jag". Jag kan ju inte luras och ljuga för min mamma, det ska man aldrig göra, förklarar Anders för Hänt och fortsätter:

– Men jag får inte berätta hur det går så hon tror att jag ska gå till finalen och vinna allt.

Mammans reaktion efter Anders Bagges avslöjande

När Hänt pratade med Anders innan avslöjandet så förklarade han att hans kära mamma säkert kommer bli besviken över att Anders åkte ut. Hon hade ju räknat kort och gott med att hennes son skulle ta sig till final i tävlingen.

– Hon kommer bli helt bestört när hon har hoppats så mycket, min stackars gamla mor, att hon hoppats att jag skulle vinna. Men å andra sidan ska jag ringa till henne och säga att det gör ingenting för jag gjorde inte det där för att vinna, sa Anders då till Hänt.

Nu i efterhand så blev det säkert ett och annat samtal mellan Anders Bagge och hans mamma, som skulle se programmet med Anders syster på deras landställe. Men trots att det inte blev vinst i Masked singer för vår kära Idol-jurymedlem så blev det ändå en vinst på ett helt annat sätt.

– Jag vann tillbaka min självkänsla till viss del. Det gjorde jag ju redan samma dag som jag sjöng den första låten, säger Anders till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Därför tror tittarna att Hans Rosenfeldt är Voodoodockan i Masked singer

LÄS OCKSÅ: Därför tror tittarna att Adam Pålsson är Godisautomaten i Masked singer

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!