TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Förändringen i semifinalen av Masked singer Sverige – så många åker ut

12 maj, 2021 
MASKED SINGER SEMIFINAL
Finalen av Masked singer Sverige 2021 närmar sig med stormsteg.
Men hur många är kvar? Hur många åker ut? Vilka går till final?
Annons
Därför tackade Victoria Silvstedt ja till Masked singerBrand logo
Därför tackade Victoria Silvstedt ja till Masked singer

I TV4:s nya satsning Masked singer Sverige får tv-tittarna tillsammans med en expertpanel gissa vilka kända personer som kan dölja sig under sagolika masker skapta för just dem.

Under säsongens gång har det visat sig att i princip vem som helst kan vara under masken. Exempelvis så visade det sig att Jokern var fotbollsproffset Lotta Schelin, den såg inte många komma!

Programmets expertpanelen Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren, Nour el Refai och Felix Herngren gissar under säsongen fritt på vilka kändisar de tror kan dölja sig under de sagolika dräkterna.

Expertpanelen och David Hellenius i Masked singer Sverige 2021
Masked singer Sverige 2021.

Två åker ut

Det är snart dags för final i Masked singer Sverige 2021. Men fortfarande är det fem figurer kvar och tävlar i programmet.

Annons

I det näst sista avsnittet är det fem dolda kändisar som tävlar om vinsten och en stor förändring sker. Det är dubbelt så många som åker ut i avsnittet innan finalen. Fem ska alltså bli tre. Två personer kommer att bli tvungna att lämna tävlingen, och behöva ta av sig masken!

Finalen då, hur kommer den se ut? Jo, som så att tre sagolika figurer tävlar mot varandra om att vinna första Masked singer Sverige-pokalen.

Vilka gömmer sig bakom maskerna? Det får vi se! Fem ska bli tre och tre ska bli en!

Masked singer Sverige sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons