Förändringen i semifinalen av Masked singer Sverige – så många åker ut

MASKED SINGER SEMIFINAL

Finalen av Masked singer Sverige 2021 närmar sig med stormsteg.
Men hur många är kvar? Hur många åker ut? Vilka går till final?

I TV4:s nya satsning Masked singer Sverige får tv-tittarna tillsammans med en expertpanel gissa vilka kända personer som kan dölja sig under sagolika masker skapta för just dem.

Under säsongens gång har det visat sig att i princip vem som helst kan vara under masken. Exempelvis så visade det sig att Jokern var fotbollsproffset Lotta Schelin, den såg inte många komma!

Programmets expertpanelen Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren, Nour el Refai och Felix Herngren gissar under säsongen fritt på vilka kändisar de tror kan dölja sig under de sagolika dräkterna.

Expertpanelen och David Hellenius i Masked singer Sverige 2021

Masked singer Sverige 2021.

FOTO: TV4

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Därför tror många att Hans Rosenfeldt är Voodoodockan

Två åker ut

Det är snart dags för final i Masked singer Sverige 2021. Men fortfarande är det fem figurer kvar och tävlar i programmet.

I det näst sista avsnittet är det fem dolda kändisar som tävlar om vinsten och en stor förändring sker. Det är dubbelt så många som åker ut i avsnittet innan finalen. Fem ska alltså bli tre. Två personer kommer att bli tvungna att lämna tävlingen, och behöva ta av sig masken!

Finalen då, hur kommer den se ut? Jo, som så att tre sagolika figurer tävlar mot varandra om att vinna första Masked singer Sverige-pokalen.

Vilka gömmer sig bakom maskerna? Det får vi se! Fem ska bli tre och tre ska bli en!

Masked singer Sverige sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

LÄS OCKSÅ: Pelle Magnestam är scenografen bakom maskerna i Masked singer Sverige

LÄS OCKSÅ: Här är sanningen om livvakterna i Masked singer Sverige – TV4:s svar

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Senaste nytt