Hannes Haraldssons plötsliga sjukdom innan Susanna Karlssons förlossning

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson

Hannes Haraldsson och Susanna Karlsson fann varandra i Bonde söker fru 2018.
Nu väntar de barn tillsammans och är förlovade.
Men bara dagar innan den beräknade förlossningen drabbades Hannes av en otäck händelse som gjort följarna oroliga.

Bonde söker fru 2018 är något som både Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson kommer minnas för livet – det var nämligen då de två träffades och är idag lyckligt förlovade och kära.

De väntar även barn tillsammans och Susanna är beräknad att föda när som helst. Men bara dagar innan förlossningen hände något otäckt – Hannes blev biten av parets katt och behövde uppsöka sjukhus akut.

TYDLIG Familjen Parneviks markering mot Filip Lamprecht

Bonde-Susanna ryter ifrån efter hånen om gravidmagen

I en tidigare intervju med Hänt har Susanna berättat om känslorna i graviditeten och tankarna på namn till bebisen. Hon och Hannes har länge drömt om barn men vägen dit har inte varit enkel, Susanna har drabbats av missfall och har varit öppen om kampen.

Men nu är det nära – Hannes och Susanna ska äntligen bli föräldrar! Däremot har det inte varit helt lätt, för ett tag sedan tvingades Susanna nämligen ryta ifrån rejält till sina följare. Detta efter att de kommenterat hennes graviditet på flera opassande sätt. Bland annat fick hon höra att hon är stor och flera har undrat om det verkligen bara ligger ”en bebis i magen”, vilket Hänt rapporterat om tidigare.

På sin Instagram-story skrev Susanna om besvikelsen: ”Att jag nu är stor är jag mycket väl medveten om. Jag har ju ändå en bakgrund som professionell dansare och är det något jag är medveten om så är det just hur min kropp ser ut”

Hon skrev vidare:

”Det är också otroligt barnsligt att tro att den där ’är det verkligen bara en bebis’-grejen skulle vara något roligt. Seriöst?”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hannes Haraldsson blev biten av katten – fick uppsöka vård

För ett par dagar sedan drabbades Susannas sambo Hannes av riktig otur, vilket Susanna förklarade på sin Instagram-story. Han blev nämligen biten av parets katt. På gården har de nu flera kattungar och efter att en liten kattunge ramlat ner i gödsel-brunnen var Hannes och Susanna tvungna att tvätta av katten.

Kattungen jamade då och ville inte bli tvättad, trots detta gick allting bra och den lilla kattungen var väldigt snäll. Men i samband med kattungens jamande kom katt-mamman in och ville se vad som försiggick.

Den hoppade upp och satte sig bredvid Hannes och plötsligt hade han fått ett bett på låret, vilket aldrig tidigare skett. Detta gjorde att han fick uppsöka sjukhus och få antibiotika och ta stelkramp-spruta. Efter incidenten drabbades han av feber och flera följare uttryckte sin oro.

Till bilden ovan skrev Susanna: ”Och för er som oroat er för Hannes och kattbettet imorse. Han fick stelkrampspruta och antibiotika, nu har det svullnat mer och han stöder inte bra på benet, men vi ringde 1177 igen och fick stöd i att avvakta om svullnad och feberfrossa skulle uppstå (nu har han endast 36 i temp) så skulle vi åka in. Men så skönt att kunna ringa 1177 och att igenom ett samtal få trygghet och lugn.”

Hänt har sökt Susanna Karlsson för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning hyllas av följarna efter ärliga amningsbilden

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejberts nya barnbesked med Joacim Rickling

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!