Bonde-Susanna Karlsson om namnvalet till bebisen i magen

Susanna Karlsson
Exklusivt

Susanna Karlsson och pojkvännen Hannes Haraldsson träffades i Bonde söker fru 2018 och nu väntar de en son tillsammans! Och vad han ska heta, ja det är redan klart! Nu berättar Susanna för Hänt om hur namnet bestämdes.

Bonden Susanna Karlsson fann Hannes Haraldsson i Bonde söker fru 2018. Sedan dess har de varit ett par och väldigt snart ska de bli föräldrar till en liten son.

Det var i Youtube-serien Gravid vecka för vecka som paret nyligen kunde avslöja könet på bebisen i magen. I videon hade paret förberett frågor som enligt sägnen skulle avgöra om man väntar en pojke eller en flicka.

Enligt svaren på frågorna så väntar Hannes och Susanna en dotter, men i slutet av videon fick tittarna det riktiga svaret. Bonde-paret väntar ju inte alls en flicka, utan en pojke!

– Med tanke på vår resa som vi har gått igenom spelar det ingen roll om det är en kille eller tjej. Jag blir glad oavsett, sa Hannes då.

SANNINGEN Därför mörkar TV4 vilka som gästar Tilde

Parets kamp för att bli gravida

Och glada är paret onekligen! Vägen till att bli gravida har nämligen inte varit helt lätt. Det var vintern 2019 som paret bestämde sig för att skaffa barn, men månaderna gick och graviditetstesterna visade aldrig positivt. Susanna gick då till en gynekolog och fick diagnosen pocs.

Trots att hon hade många ägg var de väldigt små vilket försämrar chansen till en graviditet. Susanna började då använda sig av ägglossningstest för att ha bättre koll på när det var dags, och därför var lyckan total när det till slut visade ett plus på stickan.

Däremot varade inte gravidlyckan längre än tolv veckor. På det första ultraljudet fick de nämligen det oerhört tråkiga beskedet att det rör sig om ett missfall.

”Vi såg så mycket fram emot v. 12 och att äntligen få komma på det första ultraljudet för att se vad som växte i magen. Men det var just det,

Det fanns nått i magen men det växte inte längre”, skrev Susanna då.

Bonde söker fru 2018

Susanna var en av bönderna i Bonde söker fru 2018.

Stefan Nilsson / TT

Bonde-Susannas avslöjande om sonens namn

Men efter regn kommer solsken och nu är det snart dags för paret att få välkomna sin lilla son till världen! När Hänt når Susanna berättar hon om förlossningen och förväntningarna på den stora dagen.

– Alltså jag försöker att inte tänka mig in i något scenario utan jag försöker vara öppen för att det kan bli precis hur som helst. Och förmodligen absolut inte så som jag har tänkt mig, om jag ska tänka mig något. Jag försöker vara förberedd på det mesta, säger Susanna till Hänt.

Förlossningen är med andra ord det som nu står på agendan för paret, och steget efter det blir ju att namnge den lilla krabaten. När det kommer till namn så är det faktiskt redan bestämt – detta efter en liten övertalning från Hannes.

– Vi har bestämt det tillsammans, men egentligen var det Hannes som var rätt så säker på det från början. Han hade en stark önskan om ett namn, så jag tyckte absolut att det passade jättebra och det kändes bra, säger Susanna till Hänt.

Susanna har tidigare berättat för Hänt Plus vad för typ av namn att de gillar.

LÄS OCKSÅ: WOW! Elin Härkönens plötsliga förvandling efter mörka tiden

LÄS OCKSÅ: NYTT Netflix-serien Virgin River – allt om säsong 3

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT, Instagram

Senaste nytt