LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Härkönens plötsliga utseendeförvandling efter svåra tiden

09 jul, 2021 
Mimmi Fouchenette
Elin Härkönen.
Elin Härkönen fick ryggskott för några veckor sedan och har därefter inte kunnat träna på samma sätt som tidigare. Nu visar hon upp utseendeförvandlingen efter tuffa tiden.
Annons
Fem snabba med Elin HärkönenBrand logo
Fem snabba med Elin Härkönen

Elin Härkönen, 26, är entreprenör och träningsprofil med företaget Break it and you will make it. Hon är även träningsexpert i amelia och bloggare på amelia.se. Hon är också stor på Instagram och har nästan 100 000 följare.

Elin Härkönens tuffa tid efter uppbrottet med Paulo Roberto

Förra året gick Elin och tv-profilen Paolo Roberto, 51, skilda vägar. Elin och Paulo har ingen kontakt idag. Sedan dess har Elin som vanligt haft ett fullspäckat schema och mycket handlar givetvis om träning, men för några veckor sedan råkade Elin ut för en olycka. Hon fick ryggskott. På bloggen har hon varit öppen om rehabiliteringen.

”Nu är det 3 veckor sen jag fick ryggskottet. Och i mitt huvud skulle de vara över för flera dagar sen. Men nej. Kroppen vill ta det lugnt och det är bara att acceptera det. Jag vill inte klaga, bara berätta varför jag inte lägger upp lika mycket träningspepp just nu. Jag vill inget hellre än att komma igång igen, för jag vet hur bra rörelse får mig att må.”, skriver Elin på sin blogg.

Annons

Hon fortsätter:

”Jag vill inte klaga, bara berätta varför jag inte lägger upp lika mycket träningspepp just nu. Jag vill inget hellre än att komma igång igen, för jag vet hur bra rörelse får mig att må.”

Elin tog även en välförtjänt semester med bästa kompisen Laila Bagge, 48, och bodde i några dagar i ett lyxigt hus på Gotland.

”Nu är jag iväg och kommer verkligen ta vara på dessa dagarna och ladda batterierna, ta hand om ryggen, själen och bara njuta av svensk sommar och underbart sällskap.”

Elin Härkonen har bytt hårfärg – blivit blondin

Elin har länge varit mörkhårig men under våren har hon blivit allt mer ljus i håret och nu har hon färgat håret helt blont. På Instagram har hon lagt ut flera bilder på sitt nya utseende.

FOTO: Hans Shimoda/TT, TV4

Annons