Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson avslöjar bebisens kön

Bonde-Susanna Karlsson.

Bonde söker fru-Susanna Karlsson är gravid i vecka 31.
I det senaste avsnittet av Youtube-serien Gravid vecka för vecka avslöjar hon och maken Hannes Haraldsson vilket kön bebisen har.

Susanna Karlsson, 29, och Hannes Haraldsson, 28, träffade varandra i Bonde söker fru 2018. Efter programmet flyttade Hannes in på Susannas gård, utanför Valdermarsvik, och paret är både förlovade och ska snart få sitt allra första barn.

Men vägen till graviditeten har varit allt annat än lätt. Susanna Karlsson har använt en hel del ägglossningstest de senaste åren och paret har behövt ta hjälp för att utreda sin ofrivilliga barnlöshet.

Under hösten 2019 blev Susanna äntligen gravid, men lyckan höll inte i sig.

Vi såg så mycket fram emot v 12 och att äntligen få komma på det första ultraljudet för att se vad som växte i magen. Men det var just det. Det fanns nått i magen men det växte inte längre”, skriver hon.

Nu är Susanna gravid igen och om bara ett par månader väntas hon och Hannes alltså bli föräldrar för allra första gången!

FAMILJ Caroline visar upp slående likheten

Avslöjar bebisens kön

I serien Gravid vecka för vecka får vi följa olika personer genom hela deras graviditeter från ultraljud, mvc-besök, prat om mens, missfall, förlossning, illamående till när vattnet går.

Vi har kunnat följa Susanna och Hannes under deras graviditet i just denna Youtube-serie och nu senast avslöjade de könet på bebisen i magen.

I klippet väljer paret att förbereda frågor och test som enligt sägnen ska avgöra om man väntar en pojke eller flicka.

Några av de frågor de ställer är: Hur är höjden/ spetsen på gravidmagen? Har den gravidas hy blivit bättre eller har den blivit sämre? Illamående under graviditeten? År hårväxten på benen densamma som innan graviditeten? Var på kroppen är den största viktökningen? Upplever du att du fryser oftare nu om fötterna än innan graviditeten? Har du cravings på frukt, kött eller ost? Har mammans näsa förändrats i storlek?

Enligt alla dessa tester väntar Hannes och Susanna en dotter – men mot slutet av videon avslöjar paret att de faktiskt redan vet svaret på frågan. De ska nämligen få en liten son!

– Med tanke på vår resa som vi har gått igenom spelar det ingen roll om det är en kille eller tjej. Jag blir glad oavsett, säger Hannes Haraldsson i video.

Nu har Susanna även gått ut på sin Instagram och delat med sig av nyheten.

Där inne i kroppen ligger en pojke och tumlar runt”, skriver hon intill en bild på sig själv.

Nu är det inte långt kvar tills att Susanna ska föda och vi önskar de all lycka till med sista tiden av graviditeten!

LÄS OCKSÅ: Bonde-Susanna Karlssons oro under graviditeten – efter tuffa kampen

LÄS OCKSÅ: Susanna Karlssons nya bröllopsbesked med Hannes

FOTO: Carolina Byrmo/TT, Youtube