Susanna Karlssons nya bröllopsbesked med Hannes

Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson förlovade sig efter att de fallit pladask för varandra i Bonde söker fru.
Nu ger Susanna ett nytt besked om bröllopet.


Susanna Karlsson, 29, och Hannes Haraldsson, 28, fann varandra i Bonde söker fru 2018. Efter programmet flyttade Hannes in på Susannas gård utanför Valdermarsvik och kärlekslyckan var total.

Ett år efter programmet blommade kärleken mellan de två som aldrig förr.

”För nästan exakt ett år sen, satt jag och Hannes i hemlighet och såg det första avsnittet av Bonde Söker Fru 2018. I det första avsnittet fick jag mina brev och man kunde tydligt se Hannes brev i högen! Jag ringde upp honom och resten vet ni ju!”, skrev Susanna Karlsson på Instagram.

En ständigt återkommande fråga från deras följare på Instagram var när paret skulle förlova sig. Förra sommaren blev det äntligen av då Hannes valde att fria till Susanna i kohagen.

– Jag visste att frieriet var på gång, men det blev ändå väldigt överraskande och oväntat. Även fast jag hade en aning om att det skulle ske så gick pulsen upp till 180, sa Susanna Karlsson till Hänt efter frieriet.

Omedelbart började frågor strömma in om när bröllopet skulle bli av. Och det var programledaren Linda Lindorff som avslöjade datumet.

”Den 15 augusti blir det bröllop i kyrkan och planeringen är i full gång. Det är väl otroligt ändå att det kan gå så här bra! Så häftigt varje gång det sker”, skrev Linda Lindorff på sin blogg i oktober förra året.

Följarna jublar efter Susanna Karlssons besked

Men Linda var med facit i hand lite för snabb på bollen. På sin Instagram visar nu Susanna att bröllopsplanerna är i full gång.

”Dagens pyssel”, skriver hon till en bild på inbjudningskorten. Hon har dessutom taggat bilden med hashtaggen septemberbröllop.

Följarna jublar efter Susanna och Hannes nya besked.

”Alltså wow så stort. Vilken underbar tid ni har framför er”, skriver en följare.

En annan kommenterar:

”Härliga tider ni har framför er att gifta sig är magiskt roligt och allt där innan så pass på o njut..jag skulle kunna göra om det igen o igen..o inbjudningarna ser fantastiska ut”.

FOTO: TT, Instagram