Höggravida Bonde-Susanna Karlsson ryter ifrån – efter följarnas kommentarer

SUSANNA KARLSSON

Bonde söker fru-Susanna Karlsson ska snart föda barn. Men under graviditeten har hon fått utstå en hel del taskiga kommentarer.
Nu ryter hon ifrån efter de elaka orden.
”Ni gör mig ledsen”, skriver hon.

Susanna Karlsson, 29, medverkade i Bonde söker fru år 2018 för att hitta sitt livs kärlek. Och efter sommaren blev drömmen sann. Susanna fann nämligen sin sanna kärlek i Hannes Haraldsson, 28, och sedan dess har det gått fort. Idag är de förlovade och ska inom bara några veckor bli föräldrar till en liten son.

Under Susannas graviditet har hon delat med sig av både bilder och videos från sin vardag PSoch flödet på Instagram består utav många bilder där hon glatt visar upp magen. Men på senaste tiden har hon fått utstå en hel del kommentarer från följare som gjort henne ledsen.

”CHOCKAD” Pegs nya avslöjande om sista tiden tillsammans med Filip

Susanna Karlsson om sonens namn: ”Vi har bestämt”

När Hänt intervjuade Susanna under sommaren berättade hon om känslorna kring förlossningen och att bli förälder.

– Alltså jag försöker att inte tänka mig in i något scenario utan jag försöker vara öppen för att det kan bli precis hur som helst. Och förmodligen absolut inte så som jag har tänkt mig, om jag ska tänka mig något. Jag försöker vara förberedd på det mesta, sa hon då.

Paret har även kommit fram till ett namn och i intervjun avslöjar Susanna att det är Hannes som har fått övertala henne till beslutet.

– Vi har bestämt det tillsammans, men egentligen var det Hannes som var rätt så säker på det från början. Han hade en stark önskan om ett namn, så jag tyckte absolut att det passade jättebra och det kändes bra, erkände hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Susanna Karlsson sätter ner foten efter elaka kommentarerna: ”Ni gör mig ledsen”

Men det har inte bara varit roligt för Susanna under graviditeten. Den senaste tiden har hon nämligen fått utstå en hel del elaka kommentar från hennes följare. Många har nämligen kommenterat saker om magen och hennes kropp som gjort henne ledsen. Nu berättar hon om sorgen.

”Att jag nu är stor är jag mycket väl medveten om. Jag har ju ändå en bakgrund som professionell dansare och är det något jag är medveten om så är det just hur min kropp ser ut”, skriver Susanna på sin Insta-story.

Hon poängterar dessutom att hon vet att hon gått upp mycket i vikt på grund av graviditeten, då hon gått från att väga 58 kg till 85 kg. Och samtidigt har hon också fått frågor om det inte ligger tvillingar i magen.

”Det är också otroligt barnsligt att tro att den där ’är det verkligen bara en bebis’-grejen skulle vara något roligt. Seriöst?”, skriver hon.

På bilden ovan syns Susanna som kan föda närsomhelst.

”Men är du kanske en av de som ’råkat’ skriva något som beskriver min kropp som ’oj vad stor’ eller försökt vara rolig med tvillingskämtet så snälla förstå bara att jag inte uppskattar det. Och ni gör mig ledsen. Tack”, avslutar Susanna Karlsson.

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons förändring med Sigrid – efter kärlekslyckan

LÄS OCKSÅ: Filips starka ord till Keyyo efter resan

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT / Instagram

Senaste nytt