Martin Stenmarck drabbad av fejk-konton – efter skilsmässan från Hanna

Martin Stenmarck

Det har varit ett händelserikt år för Martin Stenmarck. Efter 23 år skilde han sig från Hanna Hedlund och efter ett år av inställda spelningar har turnerandet äntligen kommit igång igen.
Nu har han dock drabbats av ett rejält bakslag på Instagram.
”Alla andra är tyvärr falska och det är inte jag som skriver och lägger ut där”, skriver Martin.

Antingen eller med Martin Stenmarck
Slå på ljud

Martin Stenmarck, 48, är en mycket omtyckt artist i Sverige. Han hade i över 20 år en relation med Hanna Hedlund, 46. Men i juni kom beskedet att de går skilda vägar, i ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram förklarade de forna makarna att de skiljs åt som vänner och kommer alltid vara familj.

Sedan beskedet om skilsmässan har de inte setts umgås. Hanna har semestrat på sitt håll och Martin har haft spelning och även han semestrat på eget håll. Nu berättar Martin att han drabbats av fejk-konton på sociala medier vilket fick honom att ryta ifrån och uppmana sina följare.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks skilsmässa: ”Allt har sin tid”

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har varit ett par i över två decennier. De fick tre barn tillsammans med namn Ida, Love och Saga. I flera år har de varit ett av Sveriges hetaste nöjespar och de båda har befunnit sig i branschen länge.

De har bott tillsammans på Lidingö, och under Hannas medverkan i Let's dance 2021 visade Martin sitt stöd till henne. Han publicerade bland annat en bild där han uppmanade folk att rösta vidare Hanna i tävlingen.

Men det var i juni som det plötsliga och oväntade beskedet kom – Martin och Hanna går skilda vägar efter över 20 år ihop. På Instagram berättade de om uppbrottet med en gemensam bild – samtidigt som de överöstes med kärlek.

”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang. Kram på er och ta hand om er!”, skrev ex-paret då.

Martin Stenmarck drabbad av fejk-konton på Instagram: ”Falska”

Men nu har något olyckligt skett för den populära artisten. Martin Stenmarck går nu ut och vädjar följarna att hålla koll på hans riktiga konto och anmäla ifall de ser något konto som inte är hans då det cirkulerar flera fejk-konton på Instagram.

Till bilden skriver Martin: ”Mitt enda instakonto ser ut såhär kolla att den blåa markeringen finns med !! Alla andra är tyvärr falska och det är Inte jag som skriver och lägger ut där. Om ni får konstiga meddelanden ifrån andra konton så anmäl de gärna! Kram på er! Martin”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens ord om Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks skilsmässa

LÄS OCKSÅ: Tittarnas skarpa kritik mot inslaget i Lotta på Liseberg: ”Ta ansvar nu!”

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN