Martin Stenmarcks reaktion på Hanna Hedlunds semesterbilder – efter skilsmässan

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund

Artistparet Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har nyligen gått ut med att de skiljer sig. Nu reagerar Martin på exfruns semesterbild – en månad efter uppbrottet.

Martin Stenmarck, 48, och Hanna Hedlund, 46, meddelade nyligen att de skiljer sig efter drygt 20 år tillsammans. Paret träffades redan när de var i tjugoårsåldern och 2016 valde dem att gifta sig. Tillsammans har de barnen Ida, 16, Love, 14, och Saga, 8. Men nu efter 23 tillsammans år har paret alltså valt att gå skilda vägar.

KÄR Pernilla återförenad med Christian efter långa tystnaden

Martin Stenmarck skiljer sig

Det var i juni som ex-paret gick ut med nyheten att de skiljer sig. Men i själva verket tog det nog slut tidigare än så. När beskedet kom så hade ex-paret nämligen bott på olika håll i flera månader.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par ” skrev Martin Stenmarck i samband med avslöjandet på Instagram.

”Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang” meddelade det splittrade paret.

Följarna reagerade på nyheten på Instagram men även vännerna visade upp sitt stöd.

”Fint. Men ändå så sorgligt!! Alltid sett på er som ett förebildspar! Att ni alltid varit gulliga och kärleksfulla mot varandra. Ni har varit så fina ihop och jag hoppas ni kommer vara det även framgent” kommenterade Micael Bindefelt, 61.

Hanna Hedlunds resa efter skilsmässan

Sedan beskedet om skilsmässan har Martin och Hanna synts på varsitt håll. Hanna Hedlund har under sommaren synts till både i Hälsingland och nu utomlands. I samband med resan till Kilafors visade hon upp lyckan med ett glädjehopp.

”Jaa! Sol! Hälsingland!” skrev hon till bilden.

Samtidigt har Martin befunnit sig hemma i Stockholm tillsammans med barnen.

Martin Stenmarcks reaktion efter skilsmässan

Efter resan till Hälsingland har ex-frun Hanna Hedlund synts i Grekland.

”Så här glada är vi nu, på en ö i Grekland!” skriver Hanna Hedlund på Instagram där hon befinner sig med skådespelaren Kajsa Ernst, 58.

Nyligen la hon även upp en bild som Martin reagerade på med en gilla-markering.

"Dagens kontor. Blir det en en självhjälpsbok? kokbok? Roman? Eller långfilmsmanus? Den som lever får se… eller läsa” skriver Hanna till semesterbilden från Medelhavet.

LÄS MER: Charlotte Perrellis lyxsemester med maken Anders Jensen – bilderna visar

LÄS MER: Lina Hedlunds första ord till Hanna efter skilsmässan från Martin Stenmarck

FOTO: TV4/Instagram

SENASTE NYTT!