Pernilla Wahlgren återförenad Christian Bauer i Spanien efter frånvaron

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

I våras gick Pernilla Wahlgren ut med de lyckliga nyheterna att hon äntligen hittat kärleken.
Nu visar hon upp nya lyckan efter den långa tystnaden från pojkvännen Christian Bauer.
Så träffades Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Slå på ljud

Tidigare i år började det spekuleras i att Pernilla Wahlgren, 53, inte längre skulle vara singel. Dottern Bianca Ingrosso, 26, avslöjade nämligen då att hennes mamma börjat dejta. Kort därefter berättade Pernilla själv att hon funnit kärleken i modellen och entreprenören Christian Bauer, 55.

Men sedan en tid tillbaka har Christian lyst med sin frånvaro i Pernillas sociala medier-kanaler, vilket har fått följarna att reagera. Nu visar Pernilla Wahlgren upp kärlekslyckan på nytt!

Pernilla Wahlgrens avslöjande om pojkvännen Christian Bauer

Det var under kärleksresan i maj som Pernilla avslöjade nya relationen. Hon berättade då vem mannen hon hade dejtat ett bra tag är och att de nu är ett par.

Tillsammans med avslöjandet förklarade tv-profilen att Christian Bauer är den snällaste mannen hon har träffat och att hon är den lyckligaste flickvännen i världen.

”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar - men denna gång av lycka! skrev Pernilla Wahlgren då på Instagram.

Sanningen bakom Christian Bauers mystiska frånvaro

Senast paret sågs tillsammans var på midsommarafton. Pernilla visade då upp att familjen Wahlgren firat högtiden tillsammans med henne och nya kärlek.

Men den senaste tiden har följarna reagerat på att Pernilla inte längre syns ihop med Christian speciellt mycket. Framför allt under hennes semesterresa till Spanien.

Har du pojkvännen med dig? Det blev så "tyst" om er båda” skriver en person i en kommentar på Instagram.

Pernilla berättar i sin podcast Wahlgren & Wistam att hon tycker det är skönt att vara ensam ibland. Poddkollegan Sofia Wistam frågade då om Christian har varit och besökt henne i Spanien.

– Eh nej, nej det har han inte, svarade Pernilla Wahlgren då och bytte snabbt samtalsämne.

Återförenad med Christian Bauer

Men nu, efter den långa tystnaden från Christian, visar Pernilla upp de nya bilderna på kärleken. På Instagram berättar hon att hennes efterlängtade älskling äntligen kommit ner till Spanien.

”Han är här!”, skriver hon på Instagram intill en bild på Christian Bauer.

Parets har sedan dess sett ut att njuta av livet vid Medelhavet tillsammans med vänner och god mat. Pernilla visar även upp pojkvännen i badshorts.

”Men snälla! Har väll jag hittat en kille med ananas badbyxor. Goals!” skriver Pernilla Wahlgren på sin instagram.

Christian Bauer

Christian Bauer

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens nya bilder på lyxhuset – följarnas starka reaktioner

LÄS MER: Bianca Ingrossos kritik till andra influencers – hårda orden

FOTO: Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN