Pernilla Wahlgrens ord om Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks skilsmässa

Pernilla och Hanna.

När Hanna Hedlund under fredagen gästade det direktsända programmet Tilde slank det ut en kommentar om hennes skilsmässa från Martin Stenmarck.
Oförberett säger vännen Pernilla Wahlgren en snabb pik till artisen.
– Din tur.

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges kändaste kvinnor. Hennes realityserie Wahlgrens värld är väldigt populär och hon har även en populär podcast med vännen Sofia Wistam.

Utöver detta har hon gjort succé med sina två shower som spelade för slutsålda hus – Kort glad och tacksam följdes av senaste showen Pernilla Wahlgren har hybris.

Med på scen i sina shower har Pernilla Wahlgren haft flera av sina vänner, bland annat Ola Forssmed och Kim Sulocki. Även hennes vän Hanna Hedlund har funnits vid hennes sida.

Nu när Pernilla har hittat kärleken i pojkvännen Christian Bauer efter många år som singel, så har Hanna visat sitt stöd till paret på sociala medier och visat hur glad hon är för sin vän. Samtidigt har Pernilla funnits där för Hanna under hennes separation från maken Martin Stenmarck.

”Vi finns alltid där för dig! Älskar dig”, skrev Pernilla i en kommentar på Instagram, när Hanna berättade om seperationen.

Breaking
GRAVIDA! Bonde-Mattias och Nathalie väntar barn

Orden om Hanna Hedlund och Martin Stenmarcks skilsmässa

När Hybris-gänget under fredagen gästade Tilde de Paula Ebys program Tilde på TV4 pratade de om att hela ”show-idén” föll när Pernilla träffade sin kärlek, då showen kretsar kring att hon är ”den enda singeln”.

– Hela idén bygger ju på att du är den eviga singeln, säger Tilde.

– Vi måste absolut göra om en del saker i showen, säger Pernilla.

Under det direktsända programmet passar Pernilla på att pika Hanna om att hon nu är singeln i gänget och att hon får ta över huvudrollen.

– Nu är det din tur, säger hon och kollar på sin kompis.