Petter Stordalens olyckshändelse med svenska kärleken Märta

Petter Stordalen med Märta

Petter Stordalen och flickvännen Märta Elander Wistén råkade hamna i en knepig sits. Märta tappade nämligen sin telefon i vattnet och då beslöt sig Petter för att hoppa i – men han glömde att han hade sin egen telefon i fickan.
”Resultatet blev två blöta mobiler”, skriver Petter.
Slå på ljud

Petter Stordalen, 58, är en norsk investerare, hotellmagnat och fastighetsutvecklare. Han är välkänd världen över och har en stark anknytning till Sverige. Under våren 2020, när Norge stängt ner till följd av coronapandemin blev Petter Stordalen och svenska kärleken Märta Elander Wistén, 31, ett par.

Det var ungefär ett halvår efter att Petter och ex-frun Gunhild Stordalen gick ut och berättade att de valt att gå skilda vägar efter ett långt äktenskap. Märta och Petter lever nu tillsammans i en lyxig lägenhet i Stockholm, men nyligen råkade både Märta och Petter ut för en liten olyckshändelse som inte var planerat!

Exklusivt
SVAR Därför avslöjar inte Bonde-Karin tvillingarnas kön

Märta och Petters familjelycka – köpt hund tillsammans

Märta Elander Wistén, var tidigare en framgångsrik elitidrottare. Hon vann guld i laghoppning för Sverige under junior-EM år 2007. Petter har i tidigare intervjuer berättat om hur de träffades.

– När jag mötte Märta så var det lockdown i Norge. Några få dagar gick över till 100 dagar. Då var hon ett stort stöd att få något annat att tänka på, än alla de saker som varit extremt krävande. För mig var de tyngsta permitteringarna av sju och ett halv tusen anställda bara på Nordic Choice, har han tidigare berättat, enligt Expressen.

Sedan kärleksavslöjandet har det hänt mycket, de bor tillsammans som tidigare nämnt och har även införskaffat sig en liten hund. Detta visade Petter upp i våras på sociala medier.

Till videon på hundvalpen skrev Petter bland annat: ”Märta köpte överraskande nog en valp till sig själv i födelsedagspresent, välkommen till oss – Inez 8 veckor.”

Han fortsätter:

”Försöker desperat att inte bli totalt förälskad i den här lilla krabaten, men det går ganska dåligt...”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Petter Stordalens olyckshändelse med kärleken Märta

Det var när Petter och Märta skulle ta en bild som det ofattbara inträffade. Märta tappade sin telefon i poolen och i samma veva beslöt sig Petter för att hoppa i för att hämta den. Det han glömde var bara att han fortfarande hade sin egen telefon i fickan – så det hela slutade med två blöta telefoner.

Till bilden skrev Petter:Den här bilden togs exakt 90 sekunder innan Märta tappade sin telefon i poolen, utan att tänka på konsekvenserna störtade jag efter. Resultatet blev två blöta mobiler.”

Flera kommenterar att det var roligt gjort. Bland andra Carola Häggkvist som skriver: ”SÅ BRA!!”

En annan skrev: ”Underbar! Min man gjorde samma sak när jag förlorade min i havet en gång, bara för att skratta - handlingen är värd mer än telefonen.”

LÄS OCKSÅ: Därför flyttade Nicole Nordin och Peter "Foppa" Forsberg från Stockholm

LÄS OCKSÅ: Steffo Törnquists utseendemiss inför inhoppet i Nyhetsmorgon

FOTO: Patrik C Österberg/TT / HENRIK ISAKSSON/TT

SENASTE NYTT!