ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Karin Nordström om varför hon inte avslöjar tvillingarnas kön

01 aug, 2021 
Karin Nordström väntar tvillingar
Karin Nordström medverkade i Bonde söker fru för att hitta kärleken hos Pelle Edh. Tyvärr varade inte kärleken, men efter uppbrottet fann hon lyckan när hon träffade sin Dennis och i september blir de föräldrar till tvillingar.
Men varför avslöjar de inte könen?
– Jag själv hade gärna velat berätta, säger Karin.
Annons
Inspelningen av "Bonde söker fru" tvingades avbryta - tjejerna fick flytta in på hotellBrand logo
Inspelningen av "Bonde söker fru" tvingades avbryta - tjejerna fick flytta in på hotell

Karin Nordström medverkade i Bonde söker fru 2019 för att finna kärleken i bonden Pelle Edh. Karin blev slutvalet och de två blev tillsammans, men under 2020 kom beskedet att de valt att gå skilda vägar. Sedan dess har det hänt en hel del, både Karin och Pelle har hittat kärleken på nytt. Karin i Dennis och Pelle i Louise, som han nyligen förlovade sig med.

Karin är dessutom nu gravid med tvillingar och är beräknad att föda i september. När Hänt når henne berättar hon om lyckan men även varför de väljer att inte avslöja könen – som de faktiskt vet om.

Karin Nordström om att bli tvillingmamma: ”Längtar väldigt mycket”

Karin som egentligen inte hade planer på att bli gravid är nu mer än glad över att hon väntar två små liv, genom hela graviditeten har hon mått bra.

– Jag mår fortsatt bra i graviditeten. Var ganska tungt ett tag men det gav sig när jag gick hem från jobbet för två veckor sedan. Är beräknad till mitten av september då jag inte kommer gå längre än till v.37, berättar Karin.

Annons

Dennis och Karin längtar tills de får träffa bebisarna men de är inställda på att det kommer bli tufft med två på en gång.

– Både jag och Dennis längtar väldigt mycket efter dem nu och ser så fram emot att få äran till två små liv. Svårt att tänka mig något annat nu när vi blivit så inställda på tvillingar. Klart det kommer bli tufft men vi har heller inget att jämföra med, så det kommer gå bra får vi tro, säger Karin och fortsätter:

– Inte förberett oss särskilt mycket mer än att fylla hemmet med bebisprylar och att läsa kring andra tvillingföräldrar i olika facebookgrupper.

Därför avslöjar Karin inte könen på tvillingarna: ”Hade gärna velat”

Karin fick efter sin medverkan i Bonde söker fru en del följare på Instagram, hon hade först planer på att avslöja könen på tvillingarna men berättar nu för Hänt varför de inte skett.

– Könen har vi fortfarande hållit för oss själva. Av respekt mot Dennis familj som inte velat veta något. Vi får se om det ändras, jag själv hade gärna velat berätta.

Annons

Vad ser du mest fram emot med att bli förälder?

– Jag ser fram emot hela delen med att bli mamma. Även de jobbiga stunderna emellanåt, då kommer de fina stunderna därefter kännas dubbelt så bra. Längtar till de första leendena de kommer ge. Att få se mina och Dennis båda sidor utvecklas i de små känns också helt otroligt! Och det närmar sig ju verkligen nu, avslutar Karin.

FOTO: Privat / TV4

Annons