Pernilla Wahlgren kritiseras efter bilden på Bianca och Benjamin Ingrosso

Pernilla Wahlgren har anslutit till Bianca och Benjamin som befinner sig på Mallorca. Då passade Pernilla på att föreviga ögonblicket, något som fansen nu har en del kritik mot efter en upptäckt i bilden.
”Prata med varandra”, skriver en följare.

Pernilla Wahlgren har inte varit i Sverige på fyra veckor. Den här sommaren har hon helt enkelt tillbringat i Spanien. Till en början befann hon sig i Marbella, i hennes egna semesterhus Casa Rosa. Den första veckan fick hon sällskap av sonen Theo, sedan kom vännen Jennifer och avslutningsvis så var såklart pojkvännen Christian Bauer på plats!

Pernilla har tidigare berättat var Christian egentligen höll hus, då det var ovanligt tyst från hennes sida om pojkvännen. I podcasten Wahlgren & Wistam förklarade Pernilla då vad som egentligen var anledningen till Christians frånvaro.

– Christian har semestrat med sina barn, han har två döttrar, så han har haft egentid med dem. Och jag har ju varit här och haft egentid med Theo, förklarade Pernilla i podden.

STJÄRNSPÄCKAT Björn Borgs och Patricias lyxliv – exklusiva mötet

Så mycket kostar Biancas semesterhus

Under tiden har dottern Bianca Ingrosso njutit av sommaren genom att tillbringa två veckor i Stockholms skärgård. Huset hade både sjöutsikt och två pooler, så av den anledningen var det inte helt oväntat att prislappen landade på 148 000 kronor.

Pernilla har tidigare berättat om tanken med varför Bianca hyrde det lyxiga huset på Värmdö.

– Man måste landa i det lugnet. Hon åker från det ena mötet till det andra, från den ena fotograferingen till den tredje, styrelsemöten med Caia och produktionsmöten med tv-program. Hon behöver ju bara landa, förklarade Pernilla i sin podd.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nu har Bianca öppnat plånboken igen och valt att spendera mer än dubbla beloppet på ett semesterhus. Bianca befinner sig nämligen i en rejäl villa utanför Palma, på Mallorca. Upplägget gick ut på att först ha vänner på plats och sedan skulle familjemedlemmar byta av.

Kritiken mot Pernillas bild – efter upptäckten

Nu har vännerna lämnat ön och istället har Biancas och pojkvännen Phillipe Cohens familjemedlemmar dykt upp. Några givna familjemedlemmar är ju därför mamma Pernilla och Benjamin Ingrosso.

Att alla är på plats verkar vara något som Pernilla är otroligt glad över och därför har hon valt att ta en bild på Bianca och Benjamin när de sitter runt frukostbordet. Däremot finns det en detalj i bilden som upprör fansen rejält.

”Bästa starten på dagen med mina älskade...!”, skriver Pernilla.

Men följarna reagerar nu på att de båda två sitter och kollar i sina mobiler.

”Vilket umgänge.......mobiler”, skriver en.

”Sitter med mobilen istället för att umgås och prata med varandra”, tillägger en annan.

”OCH mobilerna. Suck”, konstaterar en tredje.

”Dom ser väldigt sociala ut”, skämtar en fjärde.

LÄS OCKSÅ: BAKSLAGET Tuffa beskedet för Elin –nya bilderna på Tiger Woods visar

LÄS OCKSÅ: KAMPEN Rekord-mammans svåra kamp efter förlossningen

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Olle Sporrong/Expressen/TT

SENASTE NYTT!