Elin Nordegrens tuffa bakslag efter nya bilderna på Tiger Woods

Elin Nordegren, Tiger Woods

Det har gått fem månader sedan Tiger Woods var med om den otäcka bilolyckan. Nu kommer nästa bakslag för golfproffset och för ex-frun Elin Nordegren, eftersom de har gemensamma barn.
Slå på ljud

Tiger Woods, 45, är en av världens bästa golfspelare och under många år var han gift med svenska Elin Nordegren, 41. Paret träffades i samband med att Elin var i USA och jobbade som barnflicka hos familjen Parnevik. Elin och Tiger gifte sig sedan 2004 på Barbados.

Tillsammans fick makarna dottern Sam, 13, och sonen Charlie, 12. Men i slutet av 2009 fick relationen en ny vändning när det uppdagades att Tiger hade en älskarinna. Någon som fick ta en stor smäll blev Elins pappa Thomas Nordegren, 68, som fick hela trädgården full av amerikanska journalister.

Sedan dess har Elin gått vidare och idag är hon tillsammans med den amerikanska fotbollsspelaren Jordan Cameron, 32. De har fått sonen Arthur tillsammans.

ÄRLIG Biancas nya ingrepp – därför gör hon det: ”Ärftligt av pappa”

Tiger Woods otäcka bilkrasch – skadade sig rejält

Trots att Elin idag lever ihop med Jordan så har hon fortfarande ex-maken Tiger i sitt liv, i och med de gemensamma barnen. Därför tog det hårt på hela familjen när Tiger var med om en läskig bilolycka tidigare i år.

Olyckan inträffade klockan 07.12 lokal tid, på tisdagsmorgonen den 23 februari. Golfstjärnan skulle då ha voltat med bilen och han skadade sig allvarligt. Enligt TMZ fördes han till sjukhus med ambulans för att behandlas för sina skador.

Twitter tackade Tiger Woods för allt stöd han fått efter kraschen och att han var tacksam över sjukhuspersonalen.

Efter det bestämde sig Elin för att låta barnen träffa sin pappa extra mycket efter olyckan och enligt källor ska ex-makarna inte vara ett dugg svartsjuka över vem som får "mest tid" med barnen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elin Nordegrens nya bakslag efter ex-makens olycka

Fem månader har nu gått sedan bilkraschen och än verkar Tiger fortfarande dras med skadorna från olyckan. Något som givetvis drabbar ex-hustrun eftersom hon inte kan få lika mycket avlastning med barnen när Tiger är skadad.

Efter olyckan fick Tiger genomgå flera operationer för sina skador på benen så därför har han fortfarande gips och stöd för benen. Nu har han synts till på gatorna i Los Angeles där han hoppar runt på kryckor mellan hotellet i Beverly hills.

De nya bilderna på Tiger Woods säger mycket om hans mående. Han bär munskydd och har keps och solglasögon på sig, samt en stor ryggsäck. Vid sin sida har han även sällskap av flickvännen Erica Herman.

Tiger Woods

Tiger Woods och hans kryckor.

GOAL

LÄS OCKSÅ: LARMET! Livräddarens hårda kritik mot föräldrarna på stranden

LÄS OCKSÅ: SÄGER NEJ Jessica Wahlgren om barnens förändring – sätter stopp

FOTO: TT

SENASTE NYTT!